Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i meni je vala lakse sad kad znam da ti mozes mirno spavat
jarane zavrsio bi ti u barceloni da nije bilo fasiste franka i njegovih izmisljenih pravila preko noci...
Srecom je presao u Real i 5 puta zaredom osvojio Kup Šampiona ( Liga prvaka). Dobro pa je Farsa odustala od ponude da igra 2 godine za Real, 2 za Farsu. Bezveze bi covjek tamo protracio svoj talenat. Sad Farselonci mogu samo plakati i izmisljati neke price da se Franco upleo ( navijao za Atletico Madrid ) i bacati kamenje na autobuse gospode koja dolazi u varvarsku Kataloniju. Sta ces, sve po mentalitetu divljaka i seperatista sa istoka.
Pogledajte i ovo http://www.youtube.com/watch?v=dUk4CjGAB94
Pogledajte ovaj video od 8:40 i sve će vam se samo kazati kakav je Real klub ! http://www.youtube.com/watch?v=_Odbmljy56o&feature=player_embedded Tko me ne razumije neka mi da svoju adresu da mu dođem kući i da mu lupim 2,3 šamara 5,6 puta kolenom u stomak, prvo zato što daje adresu nepoznatim osobama pa da onda shvati ovo što sam napisao.
MAJJKKA ti je poremecena :)
Svaka starija osoba zna kakav je Real klub i da za njega mogu navijati samo poremećene osobe !
AKO NEMATE SREĆE U KLAĐENJU ISPROBAJTE MOJ SISTEM UZ KOJI DOBIJETE 22 SISTEMA POTPUNO BESPLATNO! BESPLATNO A OBEĆAVAJUĆE! GARANTIRAM DA ĆETE MEĐU TIM SISTEMIMA NAĆI BAREM 1 ILI 2 KOJI VAM ODGOVARAJU ZA VAŠ TIP KLAĐENJA I S KOJIM MOŽETE PROFITIRATI. NETKO JE NADAREN ZA VEĆE KVOTE I IZNENAĐENJA, DRUGI PAK ZA MANJE KVOTE I ZICERE. IMA ZA SVAKOG PO NEŠTO. SVIH 22 SAM SPOJIO U WORD KOJI VAM DOSTAVLJAM PUTEM MAILA AKO UĐETE U SURADNJU SA MNOM. SAMO PROVJERITE NA MOM BLOG I JAVITE SE NA MAIL. POZDRAV KOLEGE I SVRATITE NA WWW . ORGAN . BLOGER . HR
da ti nije bitan podatak ne bi ti ovo ni citao, a kamoli komentarisao...recimo ja kada naidjem na naslov tipa \"xu i xa pobjedili u badmintonu\" to i ne citam, a kamoli komentarisem. pozdrav i llijepo spavaj :D
Jao, ovo mi je tako bitan podatak, da je to nevjerovatno. Ne bih mogao zaspat da nisam pročitao da je Di Stefano šesetlijeve zamalo završio u Barceloni. lol.
46 kad je Tito rekao ne staljinu