Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka je on nama zdrav i sretan, biće golova još hičme. Ne prima jedino Edin platu u Romi, neka malo i drugi osafunaju guzove ili neka mu više loptu dodaju, neka onaj kapitenčić bude u odbrani a ne da glumi krilnog a na kraju krajeva desi se da i Džeksom omane, omane i Salah i Ronalno pa opet se ide dalje..
i trener zna da mu drugi pravi završnicu kod žene hahaha
TvrtkoKralj63 I ja moram popravljati za tvojim tatom pa se ne hvalim ali me hvali tvoja seka:)
@banKuIin345 Posrala po glavi :)
Dzeko je sinoc bio katastrofican! Izgledao je totalno indisponirano i nezainteresovano! Mogao je i trebao sinoc zabiti bar jedan gol!
Dobro je da je bio katastrofican. Sta bi tek bilo da je bio katastrofalan?