Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobili nepostojeći penal ali o tome se ne priča. apel za prvi penal što nisu dobili može se svirati ali su dobili nepostojeći i u liverpoolu... na kraju krajeva Roma sa puno greški ispala zasluženo
Da je ovo, da da je ono...
Romina odbrana katastrofa
Roma je overachiever koji je ipak bio slabija ekipa u ovom duelu, ne bi imali nikakve šanse u finalu na neutralnom terenu, ma koliko bili srčana ekipa. Klopp je zaslužio da osvoji LP za svoj trenerski rad u ovoj deceniji, Liverpool je također mnogo propatio u ligi.
Klop treba da ponovi ovakvu sezonu, pa ce zasluziti Ligu prvaka. Ove godine osvojice je po treci puta za redom, Real. :o) Sta mislis o toj mogucnosti?
@Shinok Liverpool srušio rekord po broju zabijenih golova u jednoj sezoni LP i nisu zaslužili?! Hahah, bitno da je Smadrid na čelu sa Kasaijem, Oliverom i Kuipersom zaslužio.
Nisu oni postigli 6 vec je lfc postigao 8 od 13!!!:)))))
Ja ću samo citirati reportera sa njemačke sky sport 1 koji je rekao pred kraj utakmice "pa ne može Džeko sve sam"
@VIahIzPecine, da se , da je ... Mozda bi onda Liverpool dao jos 3? Kad god im je trebalo, dali su ga.
Roma je prolaz u finale izgubila u prvoj tekmi! Oni za revans redovno daju tri gola prednosti za protivnika! Hehe, pa ne moze to tako! Da je ovo, da je ono... Liverpool bolji, zasluzeno ide dalje! Sad svi, zbog Dzeke, imaju subjektivan stav prema utakmici
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prodajem šiveću mašinu, zainteresovani inbox.
Onu staru "singericu" što se pokreće dolje nogom?
Moze li Roma jednom da ne popusi prvu utakmicu ida se ne nadaju preokretu svaki put trebali iste fino odigrati u Liverpoolu 1 2 razlike da imate sanse ne desava se cudo svaki jebeni put
Trebaš više biti ljut na sudije, u oba susreta. Očito ti za produžetke fali onaj Salahov gol iz ofsajda :(( Rim u fubalu nije centar svijeta !
Roma ostecena vidi se iz prilozenog!! https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1754565844582445&id=225050914200620 :)