Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je tu cudno, pa Zlatan je u Ajaxu uspio izdriblati cijelu ekipu i golmana al ovi su ga nadmasili...
nemanja supic bi bar pola ovih udaraca odbranio
Ma vala ovi u narandzastim sorcevima isto retardirani samo stoje... a i golman da sam dijete od 5 godina postavio na go bolje bi branilo
Čuj ovoga namješteno..nema šanse.. To tebi krivo što onaj Maradonon gol sa SP 1986 protiv Engleske neće više biti najbolji gol svih vremena, s obzirom da je na ovoj utakmici čovjek dao gol prodriblavši sve protivniče igrače..
ove bi cak i nasa reprezentacija pobijedila heheh .salu na stranu al ovo je namjesteno da bog kaze ... covijek prolazi odbrana stoji i gleda ... ma daj ...
Ja stvarno ovdje ne vidim nista cudno. Neki dan sam sjedio sa trenerom tog kluba, popili po koju ljutu a sa nama bile dvije pi*ke od 17 godina ehhh. Al nebitno to, covjek me je tad ubjedio da su oni 11 puta jaci od ovih. I stvarno jesu. Svaka cast majstore zasluzili ste prolaz. A mediji ko mediji samo bi nesto tuzakali posten narod. Sto rek\'o Maradona, mozete da nam ga pu*ite. Ha ja.
extra, nismo najofirnija liga na svijetu.... YES!
najkomicniji su ovi strijelci sto se raduju zbog gola k\'o da su ga barsi uvalili
u jednom trenutku njih osam ispred golmana... ludilo
a polovrijeme bilo 0:0 haha
golman najjaci hahahahah
profesionalci ljudi...igraju za pare...ne ko nasi...za naciju...
ovo su pravi profici :D vidi se da izgaraju na terenu
jos malo pa ko nasa liga....sve po paritetu
VIDI GOLMANA LJUTI SE NESTO......... HIHIHIIHIHIHIH