Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci jedino oni koji placaju pretplatu BHT ne mogu gledati utakmice( mozes na moja tv ako jos platis), ali zato Siroki i Radnik idu u direktnom prijenosu. Pa placajmo debili i dalje tv pretplatu !!!!!
Slo, Slo, Slobodo na Čelik te nabodoh!
Željezničar - Zrinjski - DERBI, Velež - Čelik - DERBI, Sarajevo - Sloboda - DERBI i onda dođe BHT da prenosi Široki Brijeg - Radnik, uz dužno poštovanje prema njima ali ko će to još gledati kad ukupno broj navijača od ova dva kluba ne prelazi 5K! Usput "njihovoj tv" se na... sve po spisku!
Jedini par koji je u Europi igro
Slo,Slo,Slobodo na tuki te nabodo !!!!!!!!
Pravu intelektualac 😂
IGRAJ BORDO-BIJELI
Jest lijepo pogledat vrh tabele, jos samo Velez ubacit među prvih 6 ekipa :)
Ako dobiju Velez i Zvijezda, do sutra ce Siroki i Zrinja biti na zadnje dvo pozicije😂
Pa zar je ono tele od fudbalera Dušan Hodžić još u timu?
Oba derbija kola igraju se sutra. Onaj prvi ne treba ni da se najavljuje, to se zna da je to top utakmica dok je onaj drugi naravno derbi jer igraju oba tima koja su ove sezone igrala europska takmičenja
Nastavi ti plaćati piroćancu, nemoj bhtelecomu pa ćeš vazda pjeniti po klixu.
Nadam se da će Sloboda pokazati više i da će osvojiti bod. Vrijeme je da se ptrekine tradicija i uvede malo osvježenja
@nekonstitutivna hm jezik pregrizlaaa :)
Sloboda osvaja barem bod. Zapet ce oni protiv Pitara. Tradicija je tradicija
@as123987 Zamisli da protiv svake ekipe zapnu :) titula je nasa :)
Igraj Bordo-Bijeli! ❤