Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vratice sarajlije duh derbija kad - tad... vjerujte mi ;)
0-2 Samo zbog ljubavi prema bordo boji!
Naprijed Zeljo ljubavi moja!
ja sam pitar Edo, volim da ga duvam hordasima,zzzz
@Pih Vi jeste pobijedili 9:1, ali to nije bila zvanična utakmica.Ovdje se govori o zvaničnim utakmicama.
@... Kakav derbi 46 kada ste bili druga liga. Prvi zvanični derbi je odigran 1954. godine. Smiješan si,kriješ se iza tri tačke i ti kao nešto kritikuješ.
92 - godišnja baba je dobila šest hitaca od svog svodnika, baba je pokušala prodavati krek i zaraditi dodatno bez znanja svog sugar daddy-ja. Ništa se nije dogodilo, zahvaljujući eksploziji kućne laboratorije za proizvodnju metamfetamina. Sve se to dogodilo dok je njena majka bila na poslu, ova trudna baba se bori za život, ali liječnici kažu da neće preživjeti bez operacije. Operacija je vrlo skupa i njena majka to ne može platiti. Facebook i tvrtke suglasni da doniraju 45 centi za svaki put kad netko objaviti ovu poruku na svom profilu, izgubit ćete 2 sekunde, molimo kopirajte i zalijepite na zid, pokušajte to ne košta ništa
ovdje izgleda furka ponavljati komentare sa dodacima novih psovki koje prethodnik nije upotrijebio! svaki drugi komentar ide:\" prvi derbi je zavrsio 9:1\".... smirite dozivljaj djeco! na kraju,ipak su to manijaci :)
kakav prvi derbi 54. ccc. prvi je bio 46 i zeljo dobio 9-1
114 Derby,98 ligaski!!!
Edin Isanović najveći pitarski hinjak! Eki ako nekoga još zanima, rezultat je bio... Pa jade jadni, znamo da ti je osnovna misija da umetneš podatke i izdvojiš stvari zbog kojih će Sarajevo izgledati kao neki klub. Ako nisi znao, a zanima te, 9:1!!!
Malo budite objektivni. Ako vec slavite 65 godina tj od 46 godine onda ste izgubili 9:1. Vi bi da imate 65 godina ali da ste se zvali Torpedo to necete...ccccc....pitarska posla
Ja koliko se sjecam da je prvi derbi koji je dobijen sa vecom razlikom poslije rata bio u kupu BiH kada je zeljo dobio sa 4:1. Tad je dao jedan gol Radonja, a ostalih se strijelaca ne sjecam. Ovdje koliko vidim to nije navedeno. Isto tako je Sarajevo slavilo sa rezultatom 4:1 kada su za njih igrali Hota i ostali.
Mirsad Dedić - Deda !!!
samo da ne bude belaja...
zabit ce ga zeljo brat bratu :)