Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Manchester City je pokušaj od kluba. Nikad neće biti klub. Gledaj kako trguju, haha.
Nemjte na rajsa, na danasnji dan su ga sjebali kroati sam tako.doduse moze i slaviti, posto su skloni slavljenju poraza :)
Aminem i Smrt politicarima, niste trebali komentarisati na njega i spustati se na njegov nivo, ocevidno se vidi da ga je ulica obrazovala dok mu je se mater kurvala i takav nikada nece nauciti da komentarise na civilizovan nacin
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Paulo Dybala iz Cagliarija u Juventus (32 miliona eura) nije iz Cagliarija nego iz Palerma
karina lik vezr nema hahahahah
a sto hoffenheim zaradi dobro na ovom panju :D
joj liverpola.. definitivno najgoru transfer politiku ima
rajs. svajcarac. da te i ja nagradim sa jednim govnetom od tvog mladiča za doručak
Kondogbia Geoffrey-40 mil eura iz Monaca u Inter!
Kakve su ovo cijene ? Sterling ???? Dobar igrac, ali 62.5 mil za njega ? ccc Mogao je city za te pare 3 bolja igraca dovesti. Kako mizeran klub..
onoliko vrijedi koliko je neko spreman da plati! ja ne bih dao ni 100 maraka za njega... :) City mora u svoje redove da dovede engleske igrace, to je pravilo u engleskoj, da moras da imas odredzeni broj "home grown players" - otuda i ta cijena, mada iskreno ne vrijedi toliko! jos ako dodas da je prilicno mlad igrac... dodze to tu negdje, s obzirom kada pogledas koliko se drugi igraci placaju onda Raheen ne bi trebao biti toliko velika tema... :)
Koje se vrte pare u ovoj havi ni ne cudi me sto nema plata i penzija u Drzavama!
od svih oklubova što se tiče transfera cijenim samo Porto..... pola milijarde su ljudi uzeli u zadnjih 10 godina: mangala, fernando, hulk, pepe, falcao, alves, pereira, james....
I Ajax je jak jarane, tonu igraca su prodali. Hetinga, Huntelar, Snajder, Van der Vart, Ibrahimovic, Blind,.......... Ali stoji da je Porto jak i sa igracima ali i sa trenerima.
moze li neko iz redakcije ovog debila rajs svajcarca izbaciti iz komentara....ili da mi da kakve adrese da ga malo Mujo emancipuje......
Liverpool nastavlja sa promasajima. Cuj Firmino 41 milion. Hahahaha
nisam znao do sada da je 37 vece od 41, hvala klixu pa me prosvjetli :D
Ovaj Porto ko Zeljo i Sarajevo ( iz ere prije amidze ), samo sto Porto uzme pare :D
u sta se pretovri fudbal... nekad si za 50 miliona mogao kupit zidanea, a sad sa tim ne mozes da si priustis sterlinga
I ja presao sa Fate na Hatu za kesu ebilebija hihi
Ako Sterling vrijedi ovoliko, pa koliko vrijede Ronaldo, Messi i ostali veliki fudbaleri ?
Pa preko 100M. I realno ako Ronaldo i Bale i Messi vrijede toliko u svojim godinama, onda vrijedi i ovaj mladi talent duplo manje od njih.
Lulic Senad, ovo je bilo pitanje kojim sam htio reći da Messi i Ronaldo nemaju cijene, ako je neki pišljivi Sterling toliko miliona. Kol'ko onda Ibrahimović vrijedi ? Voljeli ga il' ne, 10x je bolji od Sterlinga. Uostalom, glupo je o njemu i pričati, ništa posebno nije pokaz'o i cijena je toliko nerealna, ne samo njemu, nego 90% igrača.