Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha ala ste glupi pa to je poredano po nekom rejtingu pa onda glasanje ide a ne redoslijed trenutni.dajte glas pa ce te vidjeti ko je prvi i drugi u izboru ccc
ajd,nasi su bar na listi i imaju vremena za dokazivanje ali da na listi uopste nema jednog vucinica koji pruza odlicne igre sve govori o ovoj listi....tako da,nemoj te se puno \"uzbudjavati\"....
1. Torres 2. C.Ronaldo 3. Dzeko 4. Ibrahimovic 5. Eto I to je to
henry je bolji i od runija i od raula(penzionera)
Joj gluposti majko moja.Jedan Etoo zauzima drugu poziciju(bolji od ROONEY-a-nigdje veze),dok Benzeme ili Del Piera nema medju top 10,a da ne spominjem DzEKU Ali dobro ko radi taj i GRIJESI :-)
lista je kako da kažem \"niđe veze\"!!! U prethodnim komentarima čitam neko je napisao da je RAUL (taj kreten) najbolji strijelac i napadač svih vremena..... hahahahahahahaha i messi prvi, niđe veze, taj glupi argentinac!!!!!
ovi sto su sastavljali ovaj spisak ocigledno da nicu glegali belgija bosna vs bayern vsi wolfsburg pa nisu vidjeli kako DZEKO igra
Jos jedan mali dodatak... Iz komentara vidim da skoro niko nije ni otisao na taj link pa mnogi misle da je ovo JOS UVIJEK poredak na listi. Tu listu su takvu sastavili bivsi igraci BRD Berti Vogts i Lothar Matthäus, ali ona vec odavno ne izgleda tako. da ste otisli tamo, vidjeli bi ste. Iz istog razloga ne vjerujem da je lista putem ovog linka iz Bosne \"napumpana\"
Zasto imate tako negativan odnos prema nasim sportistima? Zasto bi bilo nemoguce da su u glasanju jednog njemackog sportskog tabloida dva bosanska napadaca na prvom mjestu? Pa ljudi moji u Njemackoj se i govori samo o 7-8 igraca medju kojima su uvijek 2-3 Bosanca. Uz njih jos Grafite, ribery, Petric, Olic i to je to. Naravno da je u svjetskim okvirima sve ovo malo prenapuhano, ali nije ni daleko od istine. Dzeko je za par stotina hiljada, sto je u poredjenju sa parama koje uzimaju levati tipa Luca Tonia sitnica, presao iz Ceske u Wolfsburg i daje gol i asistenciju po utakmici. Ibisevic je od no name igraca postigao 18 golova u jesenjem dijelu Bundeslige i tek ga je Grafite nakog 9 utakmica, koje Vedo nije mogao igrati zbog povrjede, stigao. Misimovic i Salihovic vaze za najbolje playmakere BL. Misimovic je i nominalno najbolji, dok je Salihovic po broju golova i asistencija po minutazi provedenoj na terenu. Dakle ne pricajte gluposti o onom sto ne razumijete!
Ibišević 33. Džeko 35. ... obojica mlađiji od 25 godina....
jah ... sad to izgleda drugcije Dzeko i ibisevic su momentalno daleko ispred svih ... :) sto Bosnacerosi mogu kad hoce :) zalost je samo sto ce sportbild administratori diskfalikovati nase bosance jel svi imaju vjerovatno referer od sarajevo x-a :) zaheba nas tehnika ijopet :)
1. ibisevic 30,4% 1. dzeko 30,4% 3. messi 8,3% 4. olic 5,4% itd. hehehe mnogo smo jaki. dobro je pa su nasi izjednaceni na prvom mjestu, da se ne svadjamo ko je bolji. ma kako li ja samo messi bolji od olica???????? lol.
koji smo mi seljaci, jedna stranica objavi da mozemo glasati, cijela nacija ide glasati za nase...lol...pa eto dobicemo i ovo, imamo najbolje napadace svijeta, a u PM!!!!
Torres najbolji!
Dzeko broj 1. po glasovima 28,9% Vedad broj 2. 19,4% Hajmo glasajte za nase!!!