Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam dal Dzeko cita ovo,al ako cita onda je lijepa prilika da mu se zahvalim na toliko radosti koje mi je priustio...Ja sam mu duznik a mislim i svi ostali Bosanci i Hercegovci..Hvala Dijamantu sto postojis..
Ja sam Dzeko i hvala, nema na cemu. Samo radim svoj pos'o
@arkada .. haaaahaaa, dobar! E nisi vala Dzeko! On bi napisao da to radi od srca a ne "da radi svoj poso" ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
..ne znam kad sam dao pohvalu za neki članak napisan u klixu, ali evo dajem je ovaj put. Lijep tekst, pun emocija i inata. Volim te Bosno i Hercegovino!
Grcka : BiH 126:0
"Kloc je prošao dug put od sarajevskog Željezničara, preko Češke Republike, Njemačke i Engleske, a sada je na pragu Italije"
klocina
Ovom Tipuri treba otvoriti neki račun za donacije putem pay pal-a . Čovek je gigant.
Ustati pa reći EDIN DŽEKO
Sa Dzekom se vratila zelja za navijanjem. Nevjerovatno je kako je svugdje omiljen. Pravi 'ubica' sa djecijim licem i osmijehom. Totalno netipican napadac u evropi. Sretno majstore dalje, a kako god bilo hvala za ovo do sada.
svaka cast na textu...Sretno Edine gdje god da si.
Ježim se citajuci.. veliko hvala gospodine Edine za sve.. Wolsburg, City, Roma i mi te sigurno nikad necemo zaboraviti koliko si nam dao radosti malo je reci hvala, a jos nije kraj jos cemo uzivati u tvojim golovima. Živ bio junače
Dzeko je najpozitivniji lik ove drzave. Jedina pozitivna vijest je Dzeko. Hvala ti drug.
SJAJI,SJAJI...
Ma Dzeko je momcina i po!
Da nije ponisten onaj regularni gol protiv Nigerije sta bi sve jos moglo biti
@puJ-do hahaha. Koji si ti ludak :)
Realno smo trebali do cetvrtfinala, s obzirom da smo sigurno bili medju 8 najboljih reprezentacija tada. Ali treba gledati naprijed. Rusija je nova prilika, a drukcije je kada ides sa iskustvom.
Najbolji napadac BiH svih vremena,ovakvog vise necemo imati,jedino akobogda da mu sin nastavi njegovim stopama pa za jedno 20 godina,sve najbolje dijamantu
Teško se nama kad Džeko okači kopacke. Tek ćemo ga tad znati cijeniti. Hvala ti brate za sve.
Bosanski Ferarri ⚽️👍👍👍
EDIN DŽEKOOOOOO OOOOOO OOOOOOOOO!!!!!