Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ LaurentBlanc Neko ocito nije pratio dovoljno nogomet. U prvoj sezoni na klupi OM donosi naslov prvaka u taj klub nakon 18 godina čekanja i naravno kad je dogurao do finala lige prvaka sa Monacom protiv Porta, ako se sjecam dobro cetvrtfinale lige prvaka prosle sezone sa Marseillom i vadjenje Juventusa iz druge lige sa minus -9 bodova. Kao igrac psvpjio dva puta ligu prvaka, Svijetsko, Europsko prvenstvo,3 scudetta itd. Idi ti fino prati domacu ligu. Taman tvoj nivo.
heh...ALI ako obe ekipe budu jednako koristile posjed lopte može se očekivati lagana pobjeda španije dva ili tri razlike...francuska neće ni dati gol, zapamtite!
Evo kako zaraditi na kladionici, polako ali sigurno. Pažljivo ovo pročitajte ako želite napraviti dodatni korak i napredovati u klađenju. Važna činjenica koju mnogi kladioničari zanemaruju je raspored uloga po listiću. Iznimno je važno znati odrediti ulog kojim ćete određeni dan odigrati listić. Mnogi misle ako je subota i ima puno dobrih parova, da je baš taj dan podređen visokim ulozima. No, tu se mnogi varaju i griješe. Razlog tome je neiskustvo, pohlepa i loš "osjećaj". Čim savladate taj segment u klađenju, možete početi razmišljati o zarađivanju. Evo kako to izgleda kod mene i mojih ljudi koji me prate. Sa 10.000 popeli smo se na 31.800 kn ove godine. 40 listića je odigrano (77 dana). Prosječni koeficijent po listiću: 2,38. Prosječni ulog po listiću: 820 kn. Broj pogođenih listića: 29 (od 40) = 72,50% Zarada u kunama: 21.800 WWW . PARTYBREAKER1X2 . BLOGER . HR
Aktuelni i dvostruki prvaci Europe i aktuelni svjetski prvaci. Eto kako koriste posjed lopte. Francuzi labudovo na zadnjih nekoliko velikih takmičenja a na zadnje se plasirali lopovski, rukom. I sad se ovaj naš'o nešto pametovat'. O zemljo dembelijo!
zategnite 2 na Spaniju slobodno ,,,sigurica cista ....
Pa hvala Bogu da neko i to kaže. Normalno da nije važan, šta je imala Barcelona od 70-80% posjeda protiv Chelsea-ja ili Intera, znači mogu oni kružiti koliko hoće, ali nema prilaza.
mislim da je upravu,a najbolji primjer su chelsea i inter kad su igrali protiv barce
Ovaj Deschamps je bio bezze igrac(kao i ja),a tek cemo vidjeti da je k'o trener prava qurchina...