Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Griezmann mi pao u ocima zbog evidentnog simuliranja onog prvog faula. Nije sramota izgubiti od boljeg, ali jest pomalo cudno i neuvjerljivo postati prvakom a da nisi ni prisao protivnickom sesnaestercu.
Prvo im je finale, naravno da cete biti mentalno jaci.
Bili ste za klasu mentalno slabiji, ako cemo pravo. Da ne bi nepostojeg slobodnog udarca i penala vjerovatno se ne bi tako zavrsilo. I malo naivno od Hrvatske da toliko otvoreno zaigraju u finalu. Izgleda da ih je malo ponijela ona utakmica protiv Engleske. Ako nista finale sa ovoliko golova nisam jos gledao uzivo.
Svaka čast momci...jes' vas Kolinda iscmekala, sve vas sisama šamarala😂😂
Uh zabari nabijem vas da vam nije cokoladnih sipak bi pobjedili
@PS91 slabo mislis momcino