Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je to nase sportsko novinarsto.... Vec mjesecima se pale baklje i pale transovi po evrope a da ne pricamo o tucama i onda dodje nas novinar koji radi sportski dio i pise "Cak i u Njemackoj".... Ali nije jedini i na ostalim portalima nisu nista bolji.... Zali boze za sta primas platu
Oj sto ce ih udaritu po djepu, ne bi cudilo i eventualno oduzimanje bodova.
NASI SELJACI NE ZNAJU STA SE DESAVA SA NAVIJACIMA U EVROPI....TO JE KOD NAS "KAO HULIGANSTVO"....LJUDI SE TUKU STALNO,NEMA VEZE SA NACIJOM,VJEROM,TO JE NAVIJACKI KODEKS...AL NASI PROEVROPLJANI TO STRIKTNO OSUDJUJU,A NEMA HLJEBA DA JEDE A PRAVI SE PAMETAN....MULTI BOSNJAK,BALIJA ;)
Potpuno jasno da je ovo na nacionalnoj osnovi. :-) Je li neko pogledao amblem SV Darmstadta? https://www.sv98.de/ Sutra kupujem dres !!!
Jao, čak se i nazivaju Ljiljanima... Haos. Patriotizam sans frontieres... https://shop.sv98.de/de/fanwear/zipper-jacke-lilien https://shop.sv98.de/de/fanwear/windrunner-sv98
Cuj "cak i u Njemackoj". Bakljade, paljenje i sl stv skoro pa redovna pojava u Njemackoj!
Ovi imaju više otetih nego svojih zastava ;))))
zasto "cak i u Njemackoj"??????
Pa pošto mi u Bosni palimo redovno, valjda se klix iznenadio što se to radi u SVIM ZEMLJAMA! jesu papci.