Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze, koji je papak ovaj Mihajlovic, to je nevidjeno. Da se onako uzbudi nakon (usput opravdanog) zutog kartona.
ode pjanke u bajern
On je Juventus. Dovoljno je ispratiti rezultate kada je igrao, kada nije igrao uopste i kada je usao sa klupe. Nema apsolutno nikakve dvojbe da Pjanic Juventusu uljeva sigurnost kakvu im Pogba nikada nije uljevao. Naravno da to ne znaci da Juve bez Pjanketa ne bi na neki nacin ipak uspio uzeti Scudetto, ali svakako ne bi dosao u situaciju da se bori za tri trofeja. ono sto Pjanicu samo nedostaje, to su muda. I veceras je u niz situacija, umjesto da isproba sut, dodavao loptu suigracima.
Zavrnu ga ovaj Sandzaklija - momacki. Po svim propisima. Mihajlovic govori onom do sebe: 'Daj mi flasu vode'...
Jadni Torino, taman kad su mislili da uzese cijeli plijen onda se ukaza Debeli od 90 miliona. 😎😁 Bravo Pipita. Pokazao da je vrijedi i vise nego 90 mio Sutra Milan ako uzme skotnu vucicu, prvaci po 6 put. LE6ENDS !!! LA LE6ENDA !!! 🏆⚫️⚪️⚫️😀🏁🏁 A jos ji bolje bilo da uzmemo scudetto kod njih na Olimpicu i tako se popisati na njih, ono bas iz meraka :)
Ne zasluzen bod protiv Torina. Cao poz
@Buraz nezasluzen se pise, a nije ni vazno. vazno je da je to sto si napisao netacno, i da je Juventus ovo trebao uzeti sa par golova razlike. Neka zahvale Hartu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da jos jednom ponovim? Pjanic je iznad Juventusa!
Sudija produzio dok ovi nisu zabili, igrali bi 120 min da je trebalo, juve kriminale ....
@Undertaker Naravno, kao i svaki put...