Komentari (289)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi desetkovani, bezvoljni, mrljavi, Željo bolji, zasluzeno.
@papalukas.....jel ovo Musemic preuzeo Stupcanicu
Jbga umor je odradio svoje.. mi bez Rahmanovica i Stanojevica nemamo igre
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nisam iz Bosne, ali ne znam zašto mi je taj Željo vazda bio drag klub, cijeli život navijam za Dinamo (izuzev perioda 1991.-2000.), u osamdesetima se sjećam da su mi vazda Dinamo i Željo bili dva kluba moga djetinjstva. Naprijed Željo, Forza Manijaci!
Ja eto samo da pozdravim kone 🖐️😂
bez politicki obojenih transparenata sljedeci put molim
Derbi fantastičan. Naravno za željovce. 90 minuta trka borbenost, uklizivanje, Amare doveo si igrače na maksimum . Iskreno nemamo baš ekstra igrače ali ljudi se bore, jednostavno fizička sprema na nivou. Amare bravo!
glasam za Riza i navijam za željA
Željezničar je sada prvi nakon sedam odigranih kola s 15 osvojenih bodova, dok je Sarajevo drugoplasirano s bodom manje....Pogled na tabelu Sarajevo trece sa losijom gol razlikom od Tuzla City koji je drugi
Hajde ovo im je i jedina prilika da su prvi na tabeli kasnije ce u sezoni usrat motku.
Hajde kod Želje na 5 sa lukom
Kakav pornic 🤣🤣 Give me 🤚😂😂😂🤣🤣🤣 Zeljoooo zeljooo 💙💙💙💙💙
To Željo!!!
Neki dan u Tuzli 4.7 po Rihteru, sinoć u Sarajevu 5,2 po Želji!!!!!!!
Deračina, taslačina, tarabljenje
Aplauz za kone pošteno su nas dobili. Musemic nije moga od kloc igraca nista uraditi. Ima jos da se igra. SARAJEVO ❤️
Ce5titke
Evo sjedim pored futbalera Zeljeznicara u hotelu Bosna na Ilidzi, okitili se sponzorusama, sramota :)
@iluzija tu je i savez. Krkaju u pola 3, dabogda se najeli :)
Mala porcija
Da hoce vise investirati u infgrastrukturu , terene , stadione , pripreme , i igrace , bili bi solidna liga . ne mozemo mi bili Spanija ni NJemacka, ali mozemo Svicarska ili Austrija i slicne drzave koje su vece , imaju vise para, sve zivo sredjeno , ali nasi klubovi su ipak bolji. Samo da se makar na stadion ode ko covjek . Al bit ce i to. Cestitka Zelji.
@ljetozima nece nikad nemoj se lagat bezze