Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Telecom prenose radi digitronom, dok Arena najboljim kamerama...Da je Arena pametna pa kupiti sve utakmice da ovi govnari ne prenose vise
Sretno bordo-bijeli !!
hop hop hop
Sudija
Klix.ba,Elvis Mujic nije iz Bihaca nego iz Banovici,jedan od boljih bh fudbalskih audija.
Prenos na bhliga.com live nema tona
Odlicnih prvih 20 min. Pravi premier el clasico
Joj nemoj vec spremat pricu za poraz..😄
Postali ste ko 24 sata.hr Bravo
Ti dolazis sa zapadne strane !❤🇭🇷
Dva najbolja kluba trenutno u državi, u nijansama su razlike tako da će to bit jako tvrda utakmica. Sretno rivalima a posebno mom Zrinji.
SARAJEVO 3-0 SVINJSKI.
@as123987 HAHAH NE JAVLJA SE VEC CIJELI DAN. JE L' TE TO PRIPICA UHVATILA DA NECE TVOJ ZROOOONJSKOOO izgubiti 3-0 od Sarajeva hahahha. HAJMO ZRINJSKI-0 BODA!!!!!!
Sampion otvara sezonu PLa, momcad ostala skoro ista, gazi ovo rejvosa ko plitak potok, Zrinjski malo jaci od kisele vode.
Sarajevo 3-0 Zrinjski