Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Barca dvica dana, juve se raspada, uzasno igraju, dok barca trenutno uz city ekipa u najboljoj formi... Roma ce tesko pobijediti , al nije ni to onaj stari at, madrid, mogao bi neki euro go Dzeke da presudi... :) ostalo vise manje nebitno :) i da, mislim da mancester moze do finala ove godine... ipak je na klupi special one, a on u finalu nikada ne gubi... Hasta la muerte, hala Madrid :)
Halo,vugdalicu uredu je !
@Edin Merlin: Hahahahahaha
Celtic ima sanse, ako veceras pobijede psg a bayern izgubi ulaze u finale sansi za prolaz, a u finalu im treba da bayern izgubi a da oni nabiju anderlecht sa visetrukom razlikom, realne sanse😆😆😆
Cekam bayern-psg, a oni se nikada sastati, veceras protiv anderlechta, da vidim jesu se popravili kako je novi trener dosai.
Ako mi penzija dođe prije 7-og u mjesecu možda i preživim a ako zakasni pa je dobijem 15-og možda poštar zakuca na vrata a niko mu ne otvori.
Hamoponovouredu , :)) nasmijah se na jutro Vasem sarkasticnom humoru , zelim da dozivite jos puno redovnih penzija.
@gradimir Sarkazam i ironija nisu baš preporučenI za društvene mreže, forume, chatove ali ponekad upali, nekidan sam dobio obratan rezultat za jedan ironičan komentar, baš su me ''popljuvali'' ni krivog ni dužnog.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)