Ultimatum čelnika Partizana
0
"Derbi igramo samo pred praznom Marakanom"
Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.youtube.com/watch?v=dzccNbgQZHA&translated=1
@VinilL Heheh....nisam bas takva, ali ipak hvala ti.:-) Pozdrav \"Pih\", mom ratnom \"drugu\";-)
Mackica je olicenje jedne nevine, iskrene osobe, koja govori istinu, bez da vrijedja druge. A sto su ce*talji bezobrazni, pa iskoristavaju to, to je njihovo lice! ps mackice, koja god da si, zelim ti laku noc i mirne snove.
treba ici spavati... laku noc svima.
@istina Ma daj ne glupiraj se! Ja i Mackica smo stari prijatelji. Vi samo gledajte sa strane kako se nas dvoje druzimo. Otkud se ti pojavi, kolega? Viris iz mraka?
aj aj aj aj aj ... ode smrdin podvijenog repa u halu ( poljsku ) da ga baci... :ppp k\'o i svaku vece. teska li si, o sudbino ! :)
@Pih Evo, ja te oslobadjam od jedne.....nemoj mi se obracati.....zelim ti laku noc i zivi mirom u svom srpstvu!;-)
Uostalom ko ih j..... Imam ovaj za sve prilike. Javi se ti meni, Mackice!
@Mackica Ma sta mi rece? Nisam Srbin? Pa ja godinama zivim u zabludi da jesam. Kako ti to jednostavno objasni. Tek sad sam progledao. Znaci ja sam se samo osjecao tako. Izgleda da je to svojstveno samo nama Srbima. Osjecamo se da jesmo, a ustvari nismo. Sva sreca pa sretoh tebe da mi to kazes. Mogao sam do kraja zivota zivjeti u zabludi. E, Mackice, sta ti svasta pricas....porasce ti rep ako lazes....pazi se.... Nemam ni ja neki forum za cavrljanje. Ostavio bih email, ali onda postoji mogucnost da mi se jave i nezvane \"mackice\" sa ovog portala. Dosta mi je sto ih ovdje slusam....
nije lako nositi breme TURSKOG KMETA od pradjeda pa do danasnjih dana i ove generacije... znam ja po sebi.
@Pih Nisi bas u pravu.....prvo TI nisi srbin (drugo je kako se osjecas) ako si rodjen u BiH! PS Ja nemam forum gdje mozemo \"normalno\" diskutovati, imas li ti?;-)
I ti si isto sarmantan i duhovit. Pozdrav od cetalja!
dobar ovaj SMRK sa foto... valjda ih je ocistio malo od pogani.
@pih: kakav ZAGOR !!!! \"dvosmisleno protumaciti\" ... vidi cetalja sto je sarmantan i duhovit, :))
@Mackica Samo reci mjesto i vrijeme. S tobom cu lako naci zajednicki jezik. Vidis kako ja koristim izraze koji se mogu dvosmisleno protumaciti. \"Zajednicki jezik\" i te fore. Cuj da pricamo o mom \"srpstvu\"!? Pa sta tu ima da se prica? Pa Mackice, to je dio i tvoje tradicije. Osjecas ti to u sebi. Ne moram ti ja o tome pricati. Svi smo mi Srbi.