Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čast pojedinim navijačima Sarajeva kojih ima na ovom portalu ali generalno, ova navijačka grupa je najprimitivnija navijačka stoka od svih klubova ove naše kukuruz lige.
@komber: Provincijalci
@ScoobyDoo nek je onda sve oko Sarajeva New York :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Horde zla, pa imal tu sarajlija uopste?
Na predzadnjem snimku se jasno i u krupnom planu vidi navijač koji baca baklju u teren. Hajmo MUP, reagujte, identifikujte i pošaljite mu čestitku na kućnu adresu. Savezu od srca želim da napune kasu od oba tima, tako da nikom ne naumpadne više ijednu baklju da zapali.
Spicaaaa na sjeveruuuuuu😂😂
Navijaci Sarajeva ubjedljivo najvece jajare nase lige!
Čast pravim pitarima, poput BORDO DNK i sličnim, ali ove "horde zla"su školski primjer krkanluka i primitivizma. Fuj
Divim se ljudima koji imaju snage gledati našu ligu. Valja biti navijač kluba koji prima po osam komada u evropi kao i navijač kluba koji je zamalo ispao iz najgore lige u evropi.
kuruz liga haha...
soba je poludio
parma 1-1 sa juventusom kakav čelik kakvo sarajevo
Najgore sto se nesto uvjek k.... Pa kada dobiju po p.... Onda nastaje kuknjava i plac
i ako dobiju to moze biti od policije, takvi ko ti mogu samo prokomentarisat na portalu
Sramota! Igraju klub koji je trebao biti u drugoj bejha ligi i ovi olosi sta 8 komada fasuju kuci,i sve to jos u ruznoj zenici!!!
Spasavaj se ko može.
Idemo sada stoku po dzepu udariti, ove sto ubacuju i domacina za propust u organizaciji meca! Pa nek placaju uhljupe u nogomernom savezu!
Ovo je sve samo nije navijanje
Predlazem okupljanje starih hordi od 40 + i da uletimo na sjever i sve s noge na nogu istjeramo
@sarajlija76 to su ti sve invalidi ata ne mogu kospice ocistiti!,ahahaha