Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
5-cu hadžija dobio - svaka čast🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Sretno momce!
ŠTA ĆE RADITI? Ja da sam vlasnik Klixa ti bi momak dobio otkaz istog trena.
A dobro, desava se da nekad covjek slucajno "pojede" slovo, ako mislis na ovo predstavlja. Mozda je slucajno
On, Ahmedhodzic, Dedic, Gazibegovic, Huseinbasic, Tahirovic, Hamulic. Sve igraci za buducnost i da imamo pravog selektora da iskoristi njih mladje sa ovim iskusnim igracima ova selekcija bi imala buducnost i rezultat u narednim ciklusima.
A nije ni jedan iz domace lige? Sta kad nam diaspora zaboravio korenje.. Sto su nasi nesposobni da razviju talente.. Imali smo dovoljno godina od rata da resimo ovakva pitanja.. Da smo pametno, imali bi jos ovoliko domacu igraca po Evropi..
Sretno momcino nasa.
Sretno ZMAJU