Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AFERIM ŽELJO! Kapa dole za Vašu školu i one koji izađu iz nje. Kamo sreće da i ostali klubovi krenu vašim putem jer onda ne bi ovisili samo o igračima izvana kada je u pitanju reprezentacija.
Ma nemamo mi para za nove igrače, moramo gurati svoje omladince kojim maleno sarajevo bježi 1 bod 10 utakmica :/
Strašan je igrač, dobro je što smo potpisali i zadržali gaako ovako nastavi za prvi tim ima da eksplodira i sigurno se proda u neku jaču ligu, samo tako, bravo malac!
E eto nrvalja pa pitaj direktora akademije koliko im je zabio
Aj nam nabroj igrače koji su izašli iz te akademije i gdje sad nastupaju??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zera igracino, dobro nam dosao...
kad nije niko moram ja. denis=penis
Sretno
Tanovci na aparatima
Tanovci imaju vodu , hahahahahahhahhahahah
Odakle im voda kad nemaju stadion
Da nebi pitari uvijek prozivali igrače koji dođu u Želju sa strane svojim otrcanim frazama "jel i ovo željino dijete" evo jedan strašan igrač koji je stvarno Željino dijete, pune srece momčino u karijeri i da dokažeš da vrijediš. TM87
Neke se stvari ne mogu kupiti novcem,al ne može se to objasniti navijačima čiji je klub prodat za milion.
Pa eto vi imate para pa se do zadnje utakmice nije znalo ko ce biti prvak,pehar u visokom bio,a vi doveli lafo nakva pojačanja a kod nas skoro svi iz omladinskog pogona,stipu šuplju sviju ti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Joj ovog naroda. Nije poenta u tome ko potpisuje i kakav je talent. Bitno je koliko će se uigrati jedan Željin tim da bude ozbiljan protivnik u Europi i PL. Ovako svake godine izbacuju momke koji jedva godinu dočekaju u klubu. Žalost i prokletstvo naših timova da ne mogu zadržati jedan kostur ekipe barem dvije-tri godine.
mislim da mu je ovaj dres malo povelik. Mozda kad se par puta opere pa se skupi, bice mu taman,
Dobro dosao u plavu porodicu!