Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar si bio,ma savrsen, trci lik 90 min, da imamo jos jednog takvog u napadu pa presing praviti jos bolji bi bili👍
@user454 Crknut će tvoja raspala djeca ubrzo hahaha, zemlja im kosti raspale ubrzo izbacila ako Bog da, hahahahah, smrdljiva SNS talibančino hahahahaha.
Hvala puno. Nasa masina!
Dao jedan gol. Igra svaku utakmicu. Napadač. Kakva mašina boga ti eto...
Ako je to sve sto ste dali, nemojte vise davati jer postajete smijesni. Ali nije sramota biti najgori. Mora i to neko. Jer dva puta izgubiti protiv Luksemburga nije lako. Pa i onaj zadnji moze se gledati kao prvi, ali "odzada". Najjadnije je da mnogi jednu utakmicu nisu u stanju da odigraju bez grceva u nogama. A ne otici na evropsko je samo nagrada, jer bi odlazak tek bio blamaza.
Eldar Civic Glavni Krivac za Poraz Reprezentacije ! usao da igra beka Ofanzivniji bio od Dzeke to moze samo Glupan uraditi i neko koga boli uvo za Reprezentacijom
Ko ga je pozvao i uveo da igra??? Kod oba gola u 16 metara uopste nije bilo centarhalfa Kovacevica. Jos jednog levata kojeg je pozvao neznalica Savo
Možda srce imate, ali tanko je to generalno za današnje standarde fudbala. Kondicija, poziciona igra, markiranje, tranzicija, dupli pasovi, proigravanje, istrčavanje... Toliko toga što je nekada funkcionisalo, a sada ga jedva ima u tragovima. Plus, širina klupe, način priprema pred mečeve, nadolazeći talenti iz mladih selekcija ili domaće lige... Faktora milion, a pristup amaterski.
Legendo trpas u njemackoj ovdje ne možeš zabiti sa metar
Problem je što mi ne znamo ništa drugo osim nesretnog poraza a posebno u baražu...
Dobar si ljubi te brat..
Hocel Vico ponuditi ostavku? Zna li se sta?
Sine svaka cast. Kad su Peteva smijenili pametnom je bilo jasno. Prvo NS treba vratiti nogometasima i postenim sportskim radnicima. Prvi korak je da klubovi pocnu razgovore!
Dao si sve, osim gola, a samo nam je to od tebe trebalo
sto dzeko ne zabi 100%tnu sansu sto mu namjesti Demirovic?
U 50 utakmica za reprezentaciju je dao jedan jedini go i sad prica o sreci koja je nedostajala
Nismo ljuti, zao nam je, ali nije do vas, dali ste sve sto ste mogli, respekt
Sretni sto ne odoste na evropsko, jer bi to tek bila blamaza. Bolje ne biti tamo kanta za nabijanje, jer ovi nisu u stanju fizicki izdrzati jednu utakmicu, a kamoli cijeli turnir.
Glavu gore kralju tvoje vrijeme tek dolazi inšhAllah
Igra se dok sudija ne odsvira kraj i u toj igri je bitna svaka pozicija i svaki igrač jer je fudbal kolektivna igra.Ako jedna karika popusti nema uspjeha a Ukrajina nije loša ekipa.
samo kad si gubitnik onda ti je žao, cijela ekipa ko hajvani bez imalo mozga, samo ste pokazali totalni amaterizam i bezkarakter i bez stručnog kadra fudbal u bosni i hercegovini će spasti na još nižu granu
Ljudi, imate sanse da se plasirate! Sta ako Ukrajina ne bude vise postojala do Evropskog prvenstva? Sad se razgoropadio ruski medo, nece im oprostiti teroristicki napad u Moskvi. Ko bi isao u slucaju da Rusi pregaze Ukrajinu FAB-ovima i Kindzalima? Vjerujte da ce Krokus siti biti prekretnica u dosadasnjem sukobu. Ovo sve dosada je bilo kao igrarija u poredjenju s onim sto dolazi!
Daj ne glumi Demirovicu. U petak tamo nešto poslije 4 hoda lik po čaršiji, naslikava se sa rajom. Kez od uha do uha. Kao da je osvojio LP. I sad kao nakon 3 dana se sjetio da je on utučen. Vidjelo se u petak, sutradan nakon utakmice kako si samo bio utučen.
Steta sto nije stobom se usliko