Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod Srba stanje regularno.
Pa sto ne idete na Kosovo ...ckeee lako je po Beogradu paradirat
Jedino da tenk ima kosovske tablice🤣
Hahahaha jaka
Dolaze na Kosovo. Samo zapeli na granici. Sa papirima neki problem. Doci ce. Kad se smiri.
Budale nebeske! Žele nestanak Srbije ili ta drugo???🔥
@Nekonenormalan.Ustavom zagarantirani referendum nam je omogucii da se odcijepimo.To sto ste vi bojk.isti i u Hrv.i u BiH,ne mijenja nista,niti bi sta promijenio da ste izasli.Da,mrska je stvorena u neravnopravnom ratu.Njamkse se na nju.Sto ne kazes da ste i u cetama bili,ili je to antifa pokret?Drzavnost su nam dali Partizani,na celu sa Titom i NOB koji je zapoceo u BiH,nigdje drugo i nikako pasce draza ili vi.Sjedi 1
Pa vratite se više....stisnite šta čekate!
Samo tu i znaju i sminu tenkove izvozit....hahahahaaa
sve je ovo pod drzavni pokroviteljstvom. FIFA/UEFA ponovo na testu.
Mogu samo da dizu koreografije hahahahahahahaha 😂😂😂😂😂,a na Kosovo ne smiju ni primirisati
Hoćel Džeko igrati ponovo prijateljsku protiv " zvezde " u rusiji ?
@Nekokoje(ne)normalan.dokone citaj sa razumijevanjem,ne ono sto tebi pase.Nisam ni rekao da Srbija nije imala granice,vec Smrdska koja je sastavni dio BiH.O BiH unutarnjim granicama govorim.Sto se mene tice,sa Srbijom nije dovoljna granica vec zid,bar 20 metara visok.Sto li?Zapitaj se.Novi rat kazes i prizivas.Svakim novim ratom Srbija manja.Sljedecim onda ostajete bez Vojvodine i Sandzaka i taman ste svedeni na pasaluk kako i treba.Kazem traktor i sikter mozda cak i u Rumuniju.Stas korijeni
Druže, Ne prizivam ja rat, ne dao Bog, već svet ide ka tome. Ali u tom ratu zapad sigurno neće pobediti. Tamo gde Srbija naginje, tamo će pobednik biti. Vazda je bilo tako, a zašto je tako, druga je priča. Ne možeš Srpsku da vređaš, ta Srpska je u ratu stvorena. A BiH je bila deo Jugoslavije. Ako vi niste sa Srbijom hteli, zašto tražite da Srbi sa vama žive?
Bošnjooci su najveći kompleksaši. Izrodi!
Najkompleksiraniji su srbijanski voždovi. Nemaju više ni petinu vlasti nad komšijama kao nekada. Oko sebe nemaju prijatelja - svima su nanijeli neku štetu. Kako materijalnu takao ljudsku.
Što nekrenete vitezovi samo juriš
Primitivci…kao i Horde Zla….a vi ih samo reklamirajte, i njihovo huligantsvo I nasilje I sve ostalo.
@Nekokoje(ne)normalan greska druskane, o tome da li je Kosovo tzv.ili ne, ne bih. Cinjenica je da je to bila autonomna pokrajina koja je imala svoje granice unutar Srbije, bas kao i Vojvodina. Smrdska nikad nije imala granice do rata, a kako je dosla do istih znamo. Ne svojatamo je i ne otimamo od Srbije, gluho bilo. To je vazda nase bilo i biti ce. Samo ce se nekad komicni naziv promijenit i ukinut granice. Ako ti se ne djasvi, traktor i sikter.
Pokrajine napravljene 1974 godine od strane komunista. Ovo da Srbija nije imala nikad granice, ne znam šta da kažem, nije mi jasno koju istoriju si učio. Nešto debelo si pogrešno čitao. Ok, Bože zdravlja videćete šta će sa Kosovom biti, a uskoro Amerika i zapad beže odatle. Zapamti to što rekoh. Nova se preraspodele sveta sprema, veliki su ratovi nažalost pred nama. Srbija opet neće biti na strani gubitnika, kao što nikad bila nije.
Sako mogu dizati te koreografije ratuju preko stadiona, interneta nema od toga ništa druga su sad vremena
Prosli put kad su radili nesto slicno Delije & Arkan Srbija se drasticno smanjila...