Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glavni krivac je NSBiH koji godinama adekvatno ne kažnjava divljačko ponašanje fašističkih klubova.
@MeSko Hz tako je, počet od sarajeva i veleža koji su prekidali utakmice utrčavanjem u teren i napadom na igrače
Sve drugo će proći, Sarajevo će biti! Volim te Saraj’vo!
Jug ste suspendovali zbog bakljade da vidimo sta ce te sad uraditi mafijo iz Saveza .
Sudija je gori, nego iko. Kad si primjetio takvo divljacko ponašanje, prekinuti skros i zdravo.
A nije delegat napisao kako ovaj majmun kod drugog gola dosao i pred navijačima Širokog krenuo klanjati. To nije vidio. Nije vidio kako je cjelo vrijeme okrecao se navijacima i drzao se za mošnje. Svi vidite kad Škripari nesto urade a niko ne vidi zbog cega do rog dođe
https://www.bljesak.info/vijesti/flash/lazar-martinovic-novi-stari-predsjednik-udruge-nositelja-ratnih-odlicja-hvo-a/237030 Evo ko je delegat utakmice. Pametnom dosta.
stanje će se u nogo fudbalu popraviti kad udjemo u nato!tamo nauče i najgluplji ....
Kad se pojavi neki tekst o srbima oni ne polude na klixu ni blizu ko ovi poskoci sa kamenjara,mislim kad bi mogli da bi ujedali sa tastatura🙉
Treba razdvojiti kruske i jabuke, jedno je ulicna tuca huligana a drugo pogoditi igraca flasom na terenu...
Uzorat sve stadione,posijat krompir...
@nexxy bravo care!
Ja i sta cemo sad? Kaznite ih debili jedni
Što se miševi mali javljaju sad, fašisti ovaki-onaki, a šutili ste kad su navijači upadali u teren i napadali igrače po sarajevo, sačekuše rade po putevima i tako. nego avlijaneri sarajevski poklopite se ušima i ne javljajte se, dok se god ne napravi zakon o sportu koji će sve kažnjavati isto, uvjek će nam ovako bit.
Treba počet kažnjavati i igrače koji provociraju publiku kao Hebibović. Kad postigneš gol ne ideš ga slaviti pred protivničke navijače i ne klanjaš. Da je to uradio i u Španjolskoj dobio bi bocu, a smatramo ih civilizarnijim od nas. Da je Enin nakon gola za 3:2 došao pred Horde, klekao i prekrstio se kakva bi reakcija bila?
Sankcije? Ili cete dati vjetar u ledja svima?
...sta ce, bez mozga, jadnici, rade sve sto im Mile kaze...
Huligani su uništili fudbal. kada sam bio dijete moji stariji rođaci su me vodili na utakmice. Ne mogu ni da zamislim da bih ja sada preuzeo odgovornost da povedem nečije, ili svoje dijete da gleda utakmicu, a i sam sa počeo da ih izbjegavam. Još samo fali da se na tribinama počne koristiti vatreno oružje.
@WildRiver16 Potpisujem. I mene je strah otići na utakmicu da mi neko ne bi dijete udario bocom, a ja to ne bih stigao spriječiti.
Nije problem baklja na terenu,nije ni losa organizacija.Problem je sto,1992 nismo ušli u savezništvo sa Milosevicem.Srbi ih zgazili u Posavini,a mi bi sredili lako Hercegovinu.Danas bi Bosna bila happy country.