Radovi će biti završeni na vrijeme
1

FOTO / Delegacija NSBiH posjetila stadion Bilino Polje

Klix.ba
Ivica Osim (Foto: Klix.ba)
Ivica Osim (Foto: Klix.ba)
Delegacija nogometnog saveza Bosne i Hercegovine danas je posjetila stadion Bilino Polje, a njihov domaćin, u ime investitora, na stadionu zeničkog premijerligaša bio je načelink Općine Zenica Husein Smajlović.

Delegaciju Nogometnog saveza BiH sačinjavali su predsjednik Nogometnog saveza BiH Ivica Osim, selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić i generalni sekretar Jasmin Baković.

"Došli smo da vidimo kako napreduju radovi i moram reći da smo optimisti što se toga tiče i obećanja načelnika i ljudi koji rade.Ima jedna šansa da doživimo da imamo svoj stadion gdje možemo da igramo. Zadovoljan sam. Zenica je napravila sve što je bilo moguće i što je bilo potrebno da se pokrene ta ideja i da zaživi i da BiH ima svoj stadion da može da igra", izjavio je Ivica Osim prilikom posjete Bilinom Polju.

Husein Smajlović je informisao goste o toku radova i uvjerio ih da će svi radovi biti završeni na vrijeme i da će teren biti spreman za kvalifikacione utakmice naše reprezentacije.

Selektor Safet Sušić (Foto: Klix.ba)
Selektor Safet Sušić (Foto: Klix.ba)
Gosti su vidno zadovoljni napustili Bilino Polje i uputili se prema trening centru na Crkvičkom brdu, koji je također u završnoj fazi izgradnje.