Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
velikan ovog kluba i sjajan kapiten!!
Sramota, pa covjek je ikona kluba, 2 decenije strasti, jos uvijek moze stosta da pruzi, a i s druge strane treba ispasti fer i covjeku dati priliku da zaigra ligu prvaka na novom Juventusom stadionu iduce godine. Nek\' ulazi zadnjih 15-20 minuta, to je njegovo vrijeme. Gdje ste bili ti i andrea agnelli kad je Capitano i drustvo igrali po drugoj ligi?
@emir..................navijacima tvog tima je sigurno drago da se vasa nocna mora oprosti @robi...........tadasnja uprava je znala sta radi ispostavilo se da je alex veci igrac od baggia alex je zasluzio sve moguce privilegije u juventusu bit ce greska ako mu nedozvole da zavrsi karijeru kad on zeli u svom timu......forza juve
iako sam bio kivan na ovog igraca jer su zbog njega baggiu pokazana vrata iz juventusa,ipak nije zasluzio da ga otjeraju na ovakav nacin
Da gledam ovog covjeka jos 20 godina, bilo bi mi zanimljivo, ali ako nista imao sam privilegiju da gledam ovog velemajstora i velikog COVJEKA.
jeb atću ti staru. provalio sam te. pede ru jedan milanski. ti bi ga obalio ibri kakv si.
ma del piero stari prdavac. nek ide vise FORCA MILAN
Opet lažete.
Jedan od najvecih fudbaera svih vremena. Majstor Del Piero.
Opet Klixtoris objavljuje gluposti !!! Pa dokle ?? Ajd bolje nemojte nista o Juventusu pisati, drz\'te se vi Ronalda, Messija, Mancinija i svih tih napuhanih kretena i klubova ! Njima medijska paznja ovog tipa i odgovara ! Dosta vas i objavljivanja traceva !
e moj DELPO nisi zasluzio takav status..
Polako, ne palite se, pustite vi mutave zakljucke Totalsporta i Fixovaca. Citajte pazljivo: \"On je uzor svima naraštajima. Nema riječi kojima bi se moglo opisati koliko Del Piero donosi klubu samo svojom pojavom. Pobjednici poput njega su rijetkost i nemoguće je naći njegovu zamjenu. Novi ugovor? Ne bavimo se time. Koncentriramo se na sadašnjost i igrače koji će naše snove pretvoriti u stvarnost\", rekao je Marotta. Gdje pise da je Marotta odbio produziti ugovor Alexu? Rekao je da nije vrijeme za raspravu o tome i da se treba koncentrisati na osvajanje titule.
Pa barem promijenite malo, ne mora sve copy-paste. Bruka vise