Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pričuve, pričuvam vam majke
pa normalno da ce sa tri napadaca na italiju, a ta tri napadaca cine inijesta, silva i fabregas. covjek igra cijelo prvenstvo sa 3 napadaca.
Ma kakva 3 napadaca moj Brko, a lud je onaj ko mu vjeruje. Zar da u finalnoj utakmici drasticno mijenja formaciju. Vjerujem kako je ovo izjavio da bi malo uplasio Talijane. Haha, cuj Spanija sa 3 napadaca, a od kako ih Brko vodi nisu nikad igrani ni sa 2 u napadu. Ali bez obzira na taktiku Spanaca vidjeli smo kako igraju igraju Talijani i da se sa lakocom mogu prilagoditi na bilo koju taktiku.
Jes,pocinjemo s tri napadaca,al u Q!
Neko treba povjerovati u ovo?
Pusite ga vi sutra talijanima ko ja unproforcu
je*em li mu belmu
Znači igrat će 11 protiv 8, jer će Talijani trojicu napadača staviti u džep. Volim ih što su tako cool.
da nije dundo sa aneksa ?
GLUPOG OVOG ZADNJEG PITANJA,PA NEĆE VALJDA ON REĆI DA JE BUFON BOLJI............CCCCC IMA GLUPIH NOVINARA CCCC
nemoj, snijeg će