Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moj Dedicu ti bi i bez noge bio bolji od Eldara Civica !
Ko je ubacio i pozvao Civica ? Ko je postavio covjeka koji je pozvao i ubacio Civica ? VICO ODLAZI!
Njegova brzina, spremnost i odlučnost kad primi loptu, kretnja prema naprijed, ma momak je igračina. Kad je izašao iz igre, odmah se vidjelo da fali. Amare, ponosni smo što te imamo.
Svaka čast brate najbolji si bio sinoc
Najvise mi je zao Dedica i Ahmedhodzica, borili su se juce svi do 80te minute ali ova dva momka igraju i srcem i dusom za reprezentaciju, zbog njih mi bas tesko pada ovaj poraz.
Eldar Ćivić ga je odlično zamijenio.
Zoveš Kovacevica u repku koji nema 20 min ove sezone u nogama, isto tako jednog truhlog Civica , obadvojicu još ubacuješ u igru- dragi Bog ti neda rezultat i to ue to !
Ima tu desetak momaka s kojima se moze graditi reprzentacija ali pod uslovom da se smjeni banda iz saveza i selektor novi koji razumije fudbal. Nije savo za ovog kao ni mesa faruk kodro robi. Ljudi apsolutno pojma nemaju o trenerskom poslu
Izdajice FK Sarajeva.
Sehic nije kriv ni za jedan gol, al brate nesiguran. Ahmedhodzic i Hadzikadunic vrlo dobri. Dedic uz Demirovica najbolji na terenu. Kolasinac i Gazibegovic veoma dobro odigrali, malo nervozno ali dobro. Cimirot lik prosjecan igrac.
Krunic i Hajradinovic su solidno odigrali, nemam nekih zamjerki za igru. Dzeko dobar, al od 70og minuta ne moze kile. Civic katastrofa, brza moja nena od njeg. Kovacevic lik pojma nema, ima bolje djece na fizickom od njeg. Pjanic tanko totalno, treba se oprostiti. Rahmanovic nisam ga ni vidio
VICO ODALZI ! SAVEZ NAPOLJE!
Eldar Civic Glavni Krivac za Poraz od Ukrajine covjek je usao da igra bela a bio ofanzivniji od Edina Dzeke !
dok neki Ginu za Reprezentaciju neki je prodaju kao sto je Eldar Civic
Ma ovo sad isprasiti sve. Dzeko, Pjanic, Sehic- penzija Krunic i Kolasinac jos jedan ciklus i cao. Civic, Kovacevic, Piric, Cimirot zahvaliti im se al sto dalje od reprezentacije
Amare nedaj se druže
bravo legendoo,tebi mi je zao i mladih momaka sto srcem vole drzavu 💗