Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam prezadovoljan sinocnom utakmicom nasih zmajeva....ali utakmica nije bila fer....pa sudac je stalno sudio u korist portugalaca...pa ako nesto nasem igracu portugalci urade..NISTA!!!ni zuti...ama bas nista...a ako mi nesto uradimo nekom portugalcu...odmah ili zuti ili crveni...Portugalci mozda jesu pobijedili...ali nezasluzeno....pozzzz
@zagreb ja sam bosnjakinja i nisam slavila kada ste izgubili.. to su ovi dolje hercegovci.. zao mi je sto tako razmisljas lijep pozdrav iz sarajeva..
@Nikola TI SI SRPSKI PAS KOG TREBA USTRIJELITI JER SI GADNO BOLESTAN.DOBRO SU TE ODGOJILI DA PRIMIŠ METAK IZ AK47.AKO NE BUDEŠ DOBAR I FINO SE NE BUDEŠ PONAŠAO BIĆEŠ NABIJEN NA KOLAC KRMČIĆU MALI NEVALJALI.
admine kurvin sine djete ti yebem za sve one blokirane i izbrisane komentare. djubre jedno lojavo poturceno
Ne seri,glumi po šumi,ako hoćeš biti čo*jek dođi u Sa na kafu.
Što kaže jedan\"kurate smo sreće\"neće pa neće,Portugalci dobri nema govora,bit će teško i u Zenici.Svakako naši navijači će biti dodatni postrek našim momcima.Trebalo bi prema Portugalcima krenuti odmah oštro,gaziti ih,što bi reko Ćiro treba im j ebat mamu,ali ono baš,nemamo šta izgubiti.
ma i da ne prodjemo napravili smo pravi posao.zamislite ovu repku u sledecim kvalifikacijama kad budemo i u boljoj jakos noj skupini a nadam se i jos jaci.prije su nasi mladi igraci bjezali od naseg sportskog drzavljanstva a sad se odricu drugog da bi dobili nase.hvala ĆIRI za ovo!!!!
ti si četnik mamlaze!!!!!! E znaš ti onu pjesmu: Gazi sveeeee četnike sve su to p i c k i c e
stvarno ne razumijem kako ih je sreca posluzila,sto je previse-previse je...nema veze,u zenici ih ceka veliko iznenadjenje.portugalci su nas podcijenili i to ce im se vratiti u svakom slucaju SRCE NA TEREN;))
Vjerujemo u tebe Pjanicu..!
ma ima da im uvalimo petardu u zenici a nek daju taj pocasni haha hajde glave gore rez 1-0, nama vise odgovara, u zenici ludilo joj jedva cekam drugo poluvrijeme sa pjanicom umjesto murata, bajramovic u jesto rahimica, berberovic umjeso spahe i idemo dalje, i jos uvaliti negdje medunjaina:)
... \"moramo biti inteligentni i držati loptu u našem posjedu\", znamo i mi biti inteligentni i drzatiloptu. Imali ste sinoc ludu srecu moj Deco, a da ne komntarisem tri slobodna pred golom, dar od sudija....mislila sam da to nema na ovakvim utakmicama... PARIRALI SMO IM U SVEMU , SVJETSKI POZNATOJ REPREZENTACIJI
vesdo me sinoc momacki nasmejao , vazda jadnik nekako zasmeta kad smo u sansi, nista lose ne mislim pod ovim al fakat se nasao par puta na pogesnom mjestu hehe
Prokletstvo nam donosi kad navijaci zapjevaju \"Bosnom behar probeharao, mene zivot razocarao...\". Tu pjesmu treba zakonom zabraniti na utakmicama reprezentacije, hapsiti ko je pocne pjevat, ko god je pocne pjevat yebo mu slino merlin sve po spisku. Ta pjesma na utakmicama je najgora moguca kletva koja nam se moze desiti.
Molim dragog boga da nam pomogne u srijedu jer mi sami to ne možemo.Teško je išta reći na sinoćnjem pehu.Tri puta 1 cm.Bože smiluj se ako ne narodu bosne i hercegovine koji ne voli ni sam sebe onda momcima koji su dušu ostavlil na terenu i opet će jer igraju srcem.Skidam im kapu do poda.Nek nas je sram sviju koji žive u bosni a rade protiv nje.Džeko bolji si od Ronalda to je sinoć vidio bog i cijeli svijet.