Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi okanite se toga šta je miske po nacionalnosti. On je po nacionalnosti fantastičan igrač i jako dobar čovjek
Samo naprjed Miske svaka ti cast a nacionalisti mogu da nam puse oni su i doveli do ovog stanja i u drzavi i u nogometnom savezu Jos jednom MISKE TI SI CARRRRRRRRRRRRRR NAPRJED BOSNA- NACIONALISTI NAZAD
miske kralju Bosanski !!!
ne mogu shvatit, kako ima glupog naroda cccc, zato i ne mozemo uspjet, ne kazem da sam pametan al barem jedno znam srbin hrvat i bosnjak su nacionalnost dok su pravoslavac musliman i katolik vjer i tako je nasa drzava i krojena, sto bi se neki pravoslavac zvao srbinom samo zbog vjere koja nas i dijeli a taj pravoslavac voli BiH pozz svim Bosancima i Hercegovcima!!!
MISKE JE BOSANSKI KRALJ!
...cuj \'\'pravi srbin ne igra za Bosnu\'\'...bože sačuvaj...CRKNI IDIOTE!!!
...DABOGDA VAS POCKRKALO 68%...balavci zatucani!!!
Izdajnik. Pravi Srbin ne igra za bosnu i pravi Srbin ne navija za bosnu
ja sumnjam da je ovaj @JA neki od komsija,, (srbijanac ili hrvatijanac) ,, pa samo dosao ovdje da baci kost..... nemojte ga ozbiljno shvatati.
fabregas je najbolji igrac svijeta,a Cristiano ne zna sutnut lopte kako trebA
srbin! bravo moooooooomci, coek rodjen u minhenu, boli njega za srbiju, igra za bosnu....nema veze sa srbijom
Pa kakve veze ima i da je svemirac, ili BOSANAC - pravoslavac, ili da je SRBIN. VOLI SVOJU BOSNU I HERZEGOVINU, I ZATO I MI VOLIMO NJEGA. MAAAAAAAAJSTORE.
MISKE VOLIMO TE,ZMAJ SI CARE ZMAJ
@PAZNJA slazem se ali ne mogu bez, kako to nasi lijepi politicati zovu, ispravka krivog navoda :) Miske je super, odlican,ponosni smo svi na njega... sve to stoji...ali brate, davno smo vec apsolvirali da su legende PAPE I MEŠA :)))
@hello - hvala ali mislim da nisam rekao nista posebno...u stvari rekao bih ja to dosta slikovitije ali mi uvijek obrusu post ;) @veseli - svaka cast, potpisujem ti svaku. Bosnjak sam i apsolutno me ne zanima kako se ko izjasnjava ako je covjek...pa tako i ti Srbin, Bosanac, pravoslavac....ma ti si za mene VESELI i to je to zivjeli :)