Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolji je Ronaldo od 99,9 igraca koji su na pocetku karijere.S njim ce zaraditi za 2-3 godine sto bi s 100 igraca za 20 godina.
jest al u qurcu gotovo je njegovo kao i ibrino!
prdonja ...jade su oni sto se pale na tudje pare a o loptanju necu sa neznalicom !
haha e jes ti krivo 2-3 sezona vam titulu ispred nosa uzimaju :D
Ma nije opasno (mislim sta ja znam), al zbog imena ce povuc na sebe 2-3 igraca...pa ce i napravit finte, zavalit iz slobodnjaka...mislim bolje nego 80% iz prvog tima...pa sad jel vrijedan il nije....??????. Ma moze on jos...
Još jedan igrač na zalasku karijere je tako došao u Juventus i na kraju im donio sve, Andrea Pirlo. Doduše, nisu ga platili i nije imao sličnu platu, ali priča o kraju karijere nema nikakve veze.
Opasno je svakom igracu dati toliko novca sto trci za loptom
A kad ti bude trpo 3 komada , pricaces drugu pricaju jarce stari , on sa 33 ko ni jedan sa 23
Ovo neki pravo ljubomoran lik. Juve nije boljeg kupio unazad 40 godina. Ronaldo je King. Nije moglo bolje. Čuj na zalasku karijere. Pa nije mu 55.
kupe ga za 100 miliona prodaju dresova 500 miliona nemora ni zaigrat al eto opasno je nebi trebali
sta trose, frajer nije izaso na stadion odplatio se vec sa adresovima....a i ostalim klubovima ce da puni tribine
Sta ce biti rizicno vec su do sada odplatili ga, ako ne bude igrao opet ce donosit dobit klubu kao i igracina na vrhuncu, al ne sekirajte se moze on jos zabijat golova.
ako iko zna oko transfera to je uprava juventusa ljudi ne znaju fuliti neki klubovi potrose po pola milijarde ha za mlade ha za stare igrace i ne osvoje nista,mislim da su mjerilo trofeji bez obzira ko koliko potrosio.
juve najvise trosi u italiji a nista osvojio nije u evropi!
Osvoje li ligu prvaka to je posao desetljeca. Uvihek postoji rizik sa bilo kojim igracem al tako je i Pirlo bio na zalasku karijere pa donese skudeto. Ronaldo je najkompletniji fudbaler avih vremena
Odličan potez Juventusa i marketinški i sportski.107 eura je dres Ronalda a vec je od prodaje istih inkasirano 52 mil.eura sto ce reci pola transfera..
Ti si vjerovatno još jedan budala koja vjeruje u to da se igrači isplaćuju od prodaje dresova... ''Klub ima pravo na grb i imena koja pišu na pozadini za što mu proizvođač opreme plati prilikom sklapanja ugovora. Proizvođaču dresova ide većina zarade od prodaje, a postoje i brojne klauzule nakon određenog broja prodanih dresova. U principu klubovima ostane oko 20% zarade od prodanih dresova'', otkriva David Seligman, odvjetnik specijaliziran za sportski marketing.
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/gol_out/mit-o-isplativosti-mega-transfera-zbog-prodaje-dresova-jos-jednom-ismijan---456661.html https://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/istine-i-lazi-da-li-prodajom-dresova-juve-moze-da-isplati-ronalda-346121.html
Zato Juve uzima 8 uzastopnu titulu, a vi qitu.
Ljubomora je zajebana stvar,da je ovaj kojim slučajem imao lovu za kupovinu učinio bi isto