Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gospodine Aurelio samo da vas podssjetim da je nas Dijamant, nas Zmaj, nas Ponos i nas Idol nacije PRVI strijalac kvalifikacija, a drugi strijelac proslih kvalifikacija (iako nije bio starter kako ti velis)... aaa ti si ocigledno samo jos jedan Zabar!
Ovo kad je vidio da Dzeko nece u Napoli da ga Pelegrini ne pusta onda baca bombe,mislio je da ce moci za Cavanija dobit velike pare ali izgleda nista od toga. A Dzeko svojim golovima ko je i sta je.
Nije igrao kada ga je tvoj sunarodnjak maltretiro citavu sezonu, mrvice mu dao od minuta na terenu.........Zabari.....
www.life4hack2.blogger.ba More about hack :D
Sta ti znas :S
Ma jarane nek si ti sto si nekad bio! Cuj to...momak tek na pocetku karijere, blista, a ti starac jedan nas'o govoriti kako nije sto je bio! Fuj, ljubomorne duse... -.-
Nije Džeko za mafijaški klub u kojem je najviše prosperirao diler droge Maradona. On je kulturan i pošten momak za velike klubove i postignuća, kakva Napoli nikada neće ostvariti.
Jest' im krivo sviju mi :$
Aurelio glavutane jedan!
Aurelio, ni ti nisi ono što si nekad bio...
Sve je ovo maslo dogovora Mancinia i odredjenih talijanskih klubova. Namjerno nije stavljao Dzeku cesto da igra i ako je covjek po minutazi i broju golova najbolji strijelac MC. Mancini nije dao Dzeki da bude starter kako bi mu smanjio cijenu i prodao u Italiju. Ljudi radi se omilijonima i radi se o svakakvim igrama i potezima jer je veliki novac u opticaju.
Ma ni ti vise nisi na dudlanju kakav si bio,pa sta ... Nama je dobar Dzeko i samo nek daje golove sa kojima pobjedjuje reprezentacija ,pa makar to bili protivnici poput Lihtenstajna, Latvije,Litvanije,Grcke, itd.... I mislim da bi "kloc" zavuko bar 2 komada momcima u suknjicama koji su igrali prije neki dan u nasem susjedstvu.
Pa jarane on nece u Napoli kad nebi hljeba u korpici imo.
covjek je u pravu sto posto :)))))))))))
Fol ga protivnicke ekipe rarazbijaju, a Dzeko prvi strijelac Evropskih kvalifikacija ! Naravno , da ne moze pokazati svoju velicinu ko je ustvari Edin Dzeko , kad mu "strucnjak" Mancini davao minute na kapaljku ,a Dzeko ih opet pretvarao u golove. Dovoljno je reci,da je najmanje igrao , a prvi strijelac ekipe. Zivio ti nama Edine i u dobroj formi bio , da nas nosis u brazilu.
Zar ovaj lik ne producira pornice....?
joj sto ne mogu ovih papaka.. .cuj nije sto je bio.. pa majku ti *** jesi ti zdrav... imal ko broj od ovog da mu se sjetim familije bar preko telefona
Nemas ti pojma! Dzeko je klasa za Cavanija! Sta je Cavani osvojio sa Napolijem???? Dzeko se naosvajo titula i to sve je dao kljucne golove. Konju jedan!