Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da oni ne vrijede tolike pare ne bi niko isao svjesno u minus i gubio desetine miliona. Real je samo na prodaji dresova vratio pare od Ronalda, a gdje su sponzori, TV prava i ostalo...Uostalom i hljeb je nekada bio pola marke, a sad...Ukupan obrt novca je sve veci tako da je ovo sve normalno (za mene)
Ma PSG ima para ne zna sta ce s parama. A nije mi jasno sta se Aurelio sokirao Cavani je igracina. Jedino ko je u Napoliju valjao to je Cavani.
logično čuj ronaldo 94 miliona hahahahhahah 100 KM autoputa
Ove cifre su nenormalne.
Pa zar covjek nije u pravu ? Ko to vrijedi tolike pare. Ali, kada ih mozes beduinu izmusti, zasto da ne !? :D
Stvarno je u pravu..prvo govori o Cavaniu da je najbolji igrac na svijetu, a sada govori o njemu da samo gleda pare , da ne vrijedi toliko..pa sta ga onda nije prodao za 30 mil ako ne vrijedi toliko ???
pa zato sto je cavani 70% ekipe , eto zasto ga nije prodao , i ne bi ga ni prodao da ove budale nece da plate klauzulu , jel ti razumijes uopce kad ti se kaze 'igrac nije na prodaju' ? a ovako ga mora prodati jer placaju klauzulu,znaci ne bi ga prodao da nema klauzule u ugovoru
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
De Laurentis je pravi smrdo... kenjator...eto imas sad 63 mil..mozes kupit 3 kvalitetna igraca i imati bolju ekipu nego prosle sezone..