Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato nikad neće biti u rangu Mesija i Ronalda. Oni igraju sve i ništa im nije ispod časti pogotovo kad igraju za nacionalni dres. Ovaj u milijarderskom klubu jedva za bod osvojio nacionalno prvenstvo i misli boga za bradu uhvatio. Zato mi je drago što im je Real pokazao gdje im je mjesto.
Liga nacija je bitna nekim lošijim repkama koje nikada neće proći na veliko takmičenje. Vrhunski igrači igraju samo da im navijači ne zamjere
Pametno, realno ne bi ni ja da sam na njegovom mjestu, da me neko slomi i sta onda pff..
Nitko od igrača nije motiviran za ovo natjecanje jer imaju sa klubom ligu, kup i ligu prvaka/europsku ligu, sa repkom grupe za svjetsko/europsko prvenstvo i onda završnice plus prijateljske utakmice. Neki igrači (kao De Bruyne) igraju po 160 utakmica godišnje bez Lige nacija. Potpuno bespotrebno natjecanje.
igraj ckopi za to si masno placen
Ne placa mu seik kad igra za Belgiju.
U pravu je liga nacija je bespotrebno takmicenje