Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispoštujmo čovjekovu karijeru, bez vrijeđanja. Volio bih da smo mi u reprezentaciji BiH imali nekoga njegovog nivoa. Modrić će o.g. napuniti 35 i ne igra kao nekada, normalno. Od mene respekt za sve što je postigao.
Oba vrhunski igraci, a ti je razlika u godinama izmedju njih. Mi sit a buranija mozemo samo pozavidjeti na Modricevoj karijeri, komsije su sretne sto su imale ovakvu igracinu u repki.
Modric je dobro igrao, i vecinu utakmice Real je bio bolje, ali ..
Modrić je sinoć solidno odigrao, ali nije to više onaj Modrić koji nosi igru, rekao bih, zamor materijala.
🐁🐀🐁🐀⚽️⚽️⚽️
Modric mi je odvratan jer je utajio porez a spasio ga je zatvora samo novac sto je odvratno,drugo taj isti modric je lagao na sudu i nadam se da ce ga zbog toga kazniti,spasila ga je politika a ne posten rad suda u hrvatskoj.
@bosnavazda ne pravdam, ali isti prekršaj su uradili i Ronaldo i Messi, njih ne spominješ
izdriblo i izgubio loptu. poanta?
Nije izgubio loptu. Da si malo pogledao video vidio bi da je ostala kod njega.
Jest mu i pokazo, bezveze dribling
Neka pati kome smeta .......
Modric otisao po cevape.
Nosonja vrati nagrade, ha ha