Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno se nadam da si Valencia prodajom njih trojice nije potpisala kartu za drugu ligu. Plašim se, da sve dok je Llorente na čelu Valencie, klubu se ne piše dobro. Amunt Los Che!
Dzeko muto ostaje u vukojebini
evo radosne vijesti za naseg Pipu, dzeko je dobio sjajno krilo, pa ce mu biti lakse zabijati, Pipo drago mi je zbog tebe
40 za Villu, 22 za Matu, 25 za Silvu. Onda, jesmo li još u dugovima? Na trofej se čeka već dvije godine a oni prodaše 3 reprezentativca čija će cijena nakon SP-a biti i veća. A dobri stari Kike osvoji EL sa Atleticom. Nadam se da treće mjesto na tabeli ne uzimaju kao uspjeh. Valencija može i mora više. Amunt!