Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam baš optimist, Begović će braniti ako Curtois udari glavom u stativu, ne vidim trenutno drugu mogućnost. Begović je super golman i osiguranje na klupi, ali neće vidjeti velikih utakmica. Tako će se ponoviti Džekino prokletstvo boravka na klupi.
Ma ne mora ga skroz skinut,nek mu prepusti kupove,a Asmir premier i eto :D
Ne daju se tolike pare za golmana za koga klub namjerava da ga drzi na klupi, a obzirom na broj utakmica, bice posla za oba golmana. Nas Begovic je skontao da je zasluzio da i on zaigra u ligi prvaka, a to ne mozes sa prosjecnim klubom. Nije on seljak da razmislja bolje prvi u selu, nego drugi u gradu.
Bolje mu je bilo da bude broj 1 u Stoke City nego da se u Chelsea gomba sa Curtoisom koji je fantastičan golman i koji se neće olako predati.
hoce Bega da zna koliko zaista vrijedi....kod najboljeg trenera,u najboljem klubu ,u najboljoj ligi svijeta........SRETNO ASMIRE
Ubrzo će zaista i saznati koliko vrijedi.
Naravno da će ubrzo saznati da je bolji i da će biti standardan.
To sam i ja pisao kad je Begović potpisao za Chelsea, da ne misli da ima kvalitet da se bori za poziciju prvog golmana ne bi ni išao tamo, no taj moj komentar se ismijavao. Tipična malograđanština, sreća pa Bega nije tog mentaliteta ograničenog koji vlada ovdje i uspjeti će.
Kod murinja nema nedodirljivih , ne bude li zadovoljan s ovim , ulazi Bega .
Asmir je pametan momak, taj se nikada ne zaleće i to je sigurno. Da nije bio siguran u svoje kvalitete i to da se može ravnopravno boriti sa Courtoisom za mjesto prvog golmana nikada ne bi ni potpisao za Chelsea. Prije ili kasnije Begović će biti standardni prvotimac u ovom klubu.
aBd, aBd...samo polako!