|

VIDEO
/
David Beckham "slijep" igrao nogometa

David Beckham "slijep" igrao nogometa
0
S
Sarajevo-x.com
24.11.2011. u 13:50
13
komentara
0

dijeljenja
David Beckham "slijep" igrao nogometa
Slavni fudbaler David Beckham snimio je prvu reklamu za Sainsbury. U reklami mu je stavljen povez za oči dok igra fudbal sa britanskim paraolimpijskim timom. Beckham je imao priliku vidjeti kako trenira tim igrača kojim je oštećen vid, a nakon toga mu je stavljena noćna maska kako ni on ne bi vidio.
Ova reklama nastoji pomoći Sainsburyjevu ''1 Million kids challenge'' kampanju koja ohrabruje djecu da učestvuju u Paraolimpijskim igrama ili da se uključe u neku sportsku sekciju bez obzira na invaliditete.

David Beckham je prvi put viđen kako nespretno šutira i kako se pati da doda loptu svojim saigračima, pokušavajući da shvati kakav je život igrača koji imaju oštećen vid.

Nekoliko puta je trčao sa povezom preko očiju oslanjajući se na nekog od igrača. On je u penalima promašio prva dva, a treći put je pogodio jer je bio navođen trenerovim glasom iza gola.

Nakon igre su svi pozirali za zajedničku fotografiju, a David je rekao svom saigraču da ima velika ramena, nakon čega ga je on zgrabio za lice i duhovito dobacio da on ima ogromnu glavu.

Prijavi grešku


Komentari (13)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...