Reklama za donji veš H&M
0

David Beckham pokazao predivno izvajano tijelo

Sarajevo-x.com
Fudbaler David Beckham (36) angažovan je za H&M reklamnu kampanju donjeg veša, a njegove fotografije su i zvanično objavljene danas. David prikazuje svoje odlično izvajano preplanulo tijeo dok reklamira H&M, donji veš koji košta 15 dolara po komadu.

Beckham je najavio novu saradnju sa modnim brendom još u julu, a obožavateljke su sa nestrpljenjem čekale nove fotografije. Fotografije podsjećaju na one koje je David uradio u saradnji sa italijanskom dizajnerskom kućom Armani 2007. godine.

Na početku godine fudbaler LA Galaxya objavio je da će u narednim godinama više sarađivati sa modnim kućama i da ga zanima modeling.

"Oduvijek sam htio sarađivati sa modnim kućama. Otkako sam sarađivao sa Armanijem, želio sam nastaviti saradnju sa nekim od modnih dizajnera. Jedva čekam da čujem reakcije ljudi na nove fotografije. Ja sam prezadovoljan saradnjom i nadam se da će biti još takvih angažmana", rekao je slavni glumac.

Nova kolekcija bit će u prodaji od drugog februara u prodavnicama H&M-a. Slavni fudbaler je dodao da nije siguran da li će se njegovoj mami dopasti fotografije na kojima je samo u uskom donjem vešu, jer je negodovala kada su se pojavile fotografije 2007. godine.

Švedska modna kompanija se nada da će podstaći dame da kupe svojim partnerima veš koji reklamira slavni fudbaler.