Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolji sam od njega 1000 puta
Ima super tijelo... normalno, a vala i nevalja kad se neki kreteni napusu od proteina pa izgledaju kao gorzile, i nemogu se kako treba okrenuti koliko su se napuhali.. Ovako bi trebao da izgleda svaki normalan muskarac koji drzi do zdravlja.
Masa je MAMA !!!
beckham jeste lafac, tu nema sta, ali da ima \"prelijepo izvajano tijelo\", hehehe, nigdje veze . presmijesno !
gaca, carapa, pidjama, bokserica
Što stariji, sve bolji!
Kako je dobar (Ovo pisem ljevom rukom)
ja bi mu svasta radilaaaaaa
Photoshop cini cuda... drag mi je stvarno, al se na prvim slikama vidi da je uvukao stomak i ne moze se bas reci da ima izvajano tijelo... ipak macan je da valja!!!
Eee moj Davide prvo za Armani ,a sad za H&M ...Napredujes ;)
Tijelo za pohvalu, ali... sta mu je sa facom?!? Ovo kao zaHeban?!?
20 kila zive vage...
Nek ovi nasi celavi bilderi koji izgledaju ko krmad i ne znaju trcati komentarisu njegov izgled, ja skidam kapu covjeku, ni grama sala
I used to have body like this,then i start to train
I ovo je vama izvajano tijelo???Pa bolje bi bilo za njega da je glumio u prison Break-u....
OVO IZVAJANO TIJELO HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH Ne znate vi šta je MYTH