Posvađao se s gostujućim trenerom
0

Beckham izgubio živce pred očima svoja tri sina

Sarajevo-x.com
On važi za uzornog sportistu i džentlmena na terenu, no u nedjelju navečer je David Beckham izgubio živce.

Veliki Becks napravio je incident pred očima svoja tri sina. A bila je to velika noć za njih, jer ih je klub La Galaxy odabrao kao maskote za utakmicu. Oni su se, naime, na terenu pridružili drugoj djeci, razlikujući se jedino po tome što na leđima imaju broj 23 i napis Beckham.

Bila je to velika noć i za njihovog oca, koji je zaslužan za oba gola i osigurao još jednu pobjedu za LA Galaxy na stadionu Home Depot, gdje su nepobjedivi. Chad Barrett je iskoristio Becksovu asistenciju u 59. minuti, a prednost je 13 minuta poslije udvostručena autogolom koji je došao nakon Beckhamovog slobodnjaka. Ali, prije toga Beckham je razmijenio nekoliko oštrih riječi s menadžerom Real Salt Lake Cityja, Jasonom Kreisom. Golman LA-a Nick Rimando pridružio se galami, ali se ubrzo sve smirilo. Nakon toga, Becks je odigrao sjajnu utakmicu, piše Daily Mail.

On se i dalje trudi da igra nogomet na visokom nivou, koji će ga vratiti u Englesku. No, zasad ostaje u SAD-u odbijajući poziv svog bivšeg selektora Svena Gorana Erikssona da se pridruži Leicester Cityju. Bivši šef engleske reprezentacije je kazao da je Beckham odbio njegovu ponudu da igra za Leicester, jer grad ne odgovara njegovoj supruzi Victoriji.