|

Darko Ljubojević: Možemo biti prijatno iznenađenje na SP-u

Darko Ljubojević: Možemo biti prijatno iznenađenje na SP-u
1
Klix.ba
6.12.2013. u 21:48
13
komentara
1

dijeljenja
Darko Ljubojević: Možemo biti prijatno iznenađenje na SP-u
Odbrojavanje je već počelo. Nakon što su izvučene grupe za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, neizbježni su komentari, analize i predviđanja. Favoriti za osvajanje titule su prema mišljenjima mnogih Argentina, Brazil, Španija, ali ni ostali nisu bez šanse i moguća su i brojna iznenađenja.
Kad je riječ o našoj grupi, mišljenja su podijeljena, stručnjaci smatraju da smo mogli proći i bolje, ali i lošije, mada je opšta ocjena da imamo šanse da igramo ravnopravno i sa favoritima.

Kratak komentar grupe F za službenu stranicu NSBiH dao je potpredsjednik Darko Ljubojević: "Ono što je najvažnije u ovom momentu jeste to da mi moramo da se okrenemo sebi i što spremnije dočekamo Svjetsko prvenstvo. Vrlo važno je da nam svi igrači budu spremni, da igraju u svojim klubovima te da se maksimalno ozbiljno pripremimo za prvu utakmicu. Imamo tim koji može da napravi dobar rezultat, ali ni u kojem slučaju ne smijemo razmilšljati, a poznavajući naše igrače i nećemo, da nam je ovo jedna avantura i izlet. Ja vjerujem u sve njih i da će dati sve od sebe da budemo ne samo debitanti, već i prijatno iznenađenje za sve druge. Grupa je vrlo interesantna, možemo da igramo i sa Argentinom, ako smo spremni, a od ostalih protivnika u grupi smo bolji, pa to trebamo i pokazati."
Prijavi grešku


Komentari (13)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...