Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo zmaju, sve najbolje, oceraj one djedove na klupu
Ne proba li onaj Bazdarevic Cinirota u kibiji il sa Pjanicem il sa Besicem , da Pjana bude slobodna 10 , onda si pod utjecajima jel Cimi , ja volim Besica al cobjek ne igra evo da ne bahilam, 2 god a po svemu sudeci gubi i trecz tamo sjedeci inferiornijin igracina na klupi. Ko je gledo Cimirota u l Evropa ligi zna sta govorim.
Kako vazda to oz Neca osjecaju BiH svojom domovinom , onaj otiso u Astanu iz Spanije a i on voli BiH svi se tetovaze sjecamo . Pa ni kao lijaba sto je samo prokazan da ce bit talent , trenutno je u Hamburgu koji se godinama bori za opstanak il je tu negdje, sve sto jr zaigralo za ikakav tupav klub u brjeme kad ga je zvala majka Bosna i macrha Hrvatska , samim tim sto hiljadama Godina zive u BiH- aL LUPE PETAMA I ODU U HEVATSKU , BABO KOJI JE IGRAO ZA BIH KAJE HALILOVICU DA IDE U HRVATSKU -
Sretno momak, dobro dosao i da doneses svojim igrama radost i sebi i nama.
bravo mesa!! samo kupi ove nase dragulje koji su razbacani po svijetu!! ovaj decko ce bit strasno pojacanje u odbrani, sa sunjicem ili spahom odlican tandem!!!
@NIVEAAA zukanovic je vise za desnog beka
@NadprosjecniBosnjo Zukanović desnog beka u životu nije igrao.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
kakvi se sve hajvani kriju iza tastatura...
Ako ne može u Hrvatsku, onda igraj u BIH. Važno je da se gura lopta i da te posmatra svijet.
@Winner Pa onda je očigledno. Ne može u Dansku ekipu, pa će se uvaliti u BIH.
@NinoBelovSRB nije bolest sve sto boli.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)