Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije bio kolašinac tu 😁
Nosis sat od 30k, a nemas para za 2 gorile da te cuvaju. I jesi debil.
Najlakša meta danas su fudbaleri, derpaši s puno keša i treba ih skidati i previše zarađuju za svoju profesiju.
Ma jasta treba Neymar kidnapovati
Najjaca rijec hahahahah, cuj previse zaradjuju za svoju profesiju
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nije uredu napast,nikad nece biti...al' ljudino,lel bas morao taj sat bit na ruci??Ok je,znaju avi da si fudbaler i milioner
To je valjda ovaj sat na slici? Da ne reče da je 30K mislio bi da je 150€ max, fizičke razlike nema. Jedino što ovaj od 30K iza sebe sigurno ima neku jbnu priču o obiteljskoj ručnoj izradi ispod slapova nijagare od 1731… a jbga, to košta.
Vidi se da nemas pojma o satovima
Moj Seiko sam platio 240km prije 26 godina. Pokazuje sate, minute, sekunde, datum i dane. Jos i danas radi ko hronometar tacno. Mozda nisam u toku, ali mi nije jasno zasto taj pomenuti sat kosta 30000€ ? Sta je to toliko vrijedno?
Joj Valensija postala ko Švrakino
Evo zbog cega ne volim fudbal, momak spreman i ne moze se odbraniti da mu ne otudje sat. Zbog toga bi svi trebali trenirati borilacke sportove, zbog sebe
jesi li osigurao sat.sve vredne stvari treba osigurati.
odakle mu tolike pare u đžepu
$22.8 milion net worth Koga sad ovdje boli racku za sat od 30k 🤔
Ti ga nosi opet na ruci
Mora da tačno mjeri vrijeme čim košta 30.000 Eura...
Nošenje tako skupog nakita u frizerski salon je ipak malo preseravanje, zar ne?
rajvosa naj sigurnija od svih eu gradova
Bas mi zao sto je Disel 3.80
ma neka je ruka ostala