Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zena mu kaze da ona zna kakav joj je muz.Izgkeda da nema pojma.
za sillovatelje je najbolja kazna suprotno silovanje i onda metak
Koliko odvratan lik, divljak
Treba mu odrezati chunu, jezik i da se ne moze braniti jer je neka khurava rekla da je silovana. Otiso ovaj svijet u pm. Moze imat koju hoce i naravno da mu se nude, a onda kad dadnu, sjete se kako bi mogle zaraditi.
u EU si gotov ako te zensko optuzi. gotov. mora da ti pismeno potpise pre seksa da hoce da se seksa, neka vrsta ugovora.. ako nemas potpis, gotov si.
gle ovih queer non binary simps kako mi udaraju minuse. to sve ove pobjegulje,dejce od roditelja koji su im bili kukavice pa pobjegli za vreme rata, i onda isprdak odrastao na zapadu i indoktrirano feministicko gofno. aj slobodno navalite.
Znaci ipak je kriv,jedan od najodvratnijih igraca ikad..
Ima sve pare svijeta, ženu ko avion i našao u klubu da siluje neku? Ili je lud ili ga lažno optužuju. Ako je ovo drugo, nadam se da ce ta što lažno optužuje biti žestoko kažnjena.
@betelgez. ajd navedi te cvrste dokaze konjino retarrrdirana.
Tačno mi dođe doživotno da se bavim onanijom. Ako ga pristaviš negdje malo sa strane odmah si silovao, a što su tebe žene silovale nikom ništa.
u feministickoj lgbtqi+ EU je nahebao alves. gotov je. dobice deset godina.
Uhapsen je bio Mendi pa ga pustite i kazu nije kriv ni po jednoj tacki.I isto ste tako pisali kad je Mendi bio uhapsen i isti komentar sam vam napisao pa ste mi lupali minuse,a vidjecete da ce pustiti i Alvesa.
Klix Paravinje da upute znak podrške i odbrane ovog silovatelja.
I za Karadžića i Mladića sam govorio su zločinci godinama prije konačne presude!
Ma silovatelj!
Vjerovatno prevario zenu Pa se zapetljao
kakva je ovo glupost, možeš bilo koda prijaviti za silovanje, bez video i audio dokaza bukvalno na riječ