Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nedim kladus... De sinko, zini der da ti se posteno u usta NATROHELJAM !!!
Jedno je sigurno, nećemo se braniti kao Čelzi jer imamo samo 2 igrača u odbrani. Dakle svi u napad pa nasreću ka\' djeca kad igraju na male. Sretno Zmajevi!
ODLAZI SAFETE ODLAZI SAFETEEEE stvore jedan nesposobni sa njim necemo na SP 2014 otici nikako niti cemo cak u baraz s njim nema nista od nas.Et zivi bili pa vidjeli !
selja.cino, ne daj sam sebi glasove
Imam osjecaj da ce DZEKO zabit tricu i jednim i drugim...Naprijed BOSNO ljubavi mojaa...
samo naprijed safete.ne obaziri se na ove primitivne i ljubomorne komentare od koje kakvih strucnjaka poput ovog papana koke,itd.ovi papci nisu dalje od kaknja u zivotu otisli,nemaju ni pasosa a pobrali su svu pamet svijeta.volimo te safete pa sta god da bude
Svi u napad jedan je pape !! P.S. ublehari pametnjakovici vama mourinho ili ferguson da su selektori repke nebi valjali ;)
ako Bog da ocekujemo pozitivne rezultate, naprijed Bosno i Hercegovino
nema safete ako nas neodvedes na svjetsko nema od tebe nista tebi je noga koda gledam...
Srpkinje, Srpkinje necemo vas tuci, samo cemo j..e.b.a.t.i. i za s..i.s.e. vuci Srpkinje, Srpkinje necemo vas tuci, samo cemo j..e.b.a.t.i. i za s..i.s.e. vuci Srpkinje, Srpkinje necemo vas tuci, samo cemo j..e.b.a.t.i. i za s..i.s.e. vuci Srpkinje, Srpkinje necemo vas tuci, samo cemo j..e.b.a.t.i. i za s..i.s.e. vuci Srpkinje, Srpkinje necemo vas tuci, samo cemo j..e.b.a.t.i. i za s..i.s.e. vuci Srpkinje, Srpkinje necemo vas tuci, samo cemo j..e.b.a.t.i. i za s..i.s.e. vuci Srpkinje, Srpkinje necemo vas tuci, samo cemo j..e.b.a.t.i. i za s..i.s.e. vuci Srpkinje, Srpkinje necemo vas tuci, samo cemo j..e.b.a.t.i. i za s..i.s.e. vuci
uh ovaj Dzeko izgleda fantastičan...
Srbi s..m.r..de....
Safet-teleca glava, zalosna vrba, covjek bez emocija, vodi nas u propast u ove kvalifikacije zovuci DVA-2, odbrambena i ostalo vezne i napadace? Sta ce igrati, ko Barca bez odbrane? E MOJ SAFETE IDI U TURSKU, SPASI NAS SVOJE \"STRUKE\", SVEGA TI..
Forca irska i mehiko
Naprijed Zmajevi