Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto gluposti i malog dokaza kako je imati predsjednika kao diktatora. On odluči i dadne momku što se dobro tuče imovinu od 20 miliona. Da mu je medalju dao i neki upis u zlatnu knjigu, to bi bilo u redu. Al se može i daje onima koji su njemu dragi.
"Njemu i njegovom ocu poklonio je imovinu u Rusiji vrijednu 20 miliona dolara" - Jel` iz svog dzepa ili...? Ili je otkidao od usta ruskih siromaha?
neka ne ide prema balkonu tj. da ne priča svašta¨i to je to.
O kakvim balkonima ti pričaš????? Pa nije Kennedy bio na balkonu nego u autu,a nako dobar čovjek Kenedi pa ga roknuše vlasti
Mora paziti i sta jede.
To stvarno nema smisla.Dodik koji se toliko znoji trošeći i boreći na terenu za interese ,,ugroženih"sunarodnjaka ništa a tamo ovaj ,,neko"što je prebio nekog dobio tolike pare.
A Lana stan gdje se vjerovatno neko za kiriju ugradio sa pogledom na nista! Drzava i ljudi vs ono sto smo mi k.... I olos
Od Dzeke vjerovatno traze da im posudi :(
Na klinac mi više ide ovaj kepec. Sad otvorim Argetu da doručkujem kad on iskoči, pametuje mi nešto kako Aljaska nije Amerika….🥶
Ustati na spomen imena Putin! Gledam jucer clip o onim ublehama što pale svijeće za Navalnog! Pa koliko je jak ta bolesni LGBTIQ+- kult da se papcima proširio i kod nas! Dobro ih je lik razbucao i poslao u pm ! Svaka mu čast !
Pa idi kod Putina, šta čekaš, treba mu takvih mozgova...
NCC1701D, miran chetalju!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa naravno nije to Genociddni Joe pa da samo svom sinu Hunteru prebacuje pare
U spajzu ih dočekao Putko