Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pakleni tim sa propalim pojacanjima koja nigdje nisu mogla igrati i dosla u PLBIH,a ovi sto fale Sarajevo i lazu sebe o nekom super timu koji ce se prosetat ligom je jos smjesniji komentar ,njihove kontrolne utakmice koje su gubili od prosjecnih ekipa 3 ranga i ovog Seltika koji je pojeo sarajevo sa 25% snage .
Dominacija! Što je Mamić rekao za Rijeku "ovo ste sad gledali i nikad više", tako i u nas vrijedi za sezonu 2018/2019.
Ovo na kraju "...vjerovatno su najveći favoriti za osvajanje titule" me nekako podsjeća na: https://www.google.com/amp/s/sportsport.ba/amp/article/167777
Kakav paklen? Smiješan naslov Sve i jedan igrač koji dođe u našu ligu je propali igrač. Sve i jedan klub može napraviti nešto sa svojim omladinskim kadrom drugačije je sve Karina.
Gorit ce SAAARAJLIJEEE🔥🔥🔥
1-2 ko 2017.g.