Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vedran Puljic R.I.P
Ante, zna se dobro sta su fasisti - to nisu oni koji govore istinu - to su oni u BiH, gdje s kaznjenicke bojne i gdje se I danas drze slike Ante, tvog imenjaka, a Hitlerovog i Musolinijevog sluge Pavelica. Zna li se Ante? U varosi Listici, u Sirokom brijegu, u jugozapadnom dijelu Bosne i Hercegovine, gdje svak svakoga u glavu poznaje, u narodu niko nema muda da prstom upre u Hrvata Olivera Knezovica koji je u ime njihovo ubio Hrvata Vedrana Puljica iz Sarajeva. Ne oni prstom upiru u zrtvu i proglasavaju je krivcem. Od onih koji siju u Sirokom, a gledaju grmi li nad Sljemenom to ne iznenadje. Tu nesto nije normalno. Sto je najcudnije ne vole ih ni u Zagrebu. Pomozi nam Ante da vas razumijemo i mi Sarajlije, a i oni iz Zagreba.
Ante nikad nije bio na Starom u Mostaru, a kladio bi se na Sarajevo. Skutore, u Sarajevu smo se ustasa davno rijesili. Jucer smo proslavili 60 godina od oslobodjenja. A rijesili smo se i cetnika. Sta je sa Listicom ? ;o))
Ko.drugom Zlo misli sam sebi P K.
sarajevo prije svega treba premirati klubove koji igraju protiv širokog jel imaju para,široki to odavno radi i dozvoljeno je i puno je lakše
Vlacica i torpedistsa dva ljubavnika,nema teksta da ove dvije pedercine ne prosipaju svoje pederluke.Uvjek je njima nesta u krivu i negativno.Mamu vam jebem pedersku lizite dlakave cmarove negdje drugo
Realno gledano, pitar sam, ali nismo zasluzili titulu ni po cemu!
Zlo nam mislio, na k*rcu nam visio.
prezime mu sve govori- mrs,sibeeee
Dušmansko ti prezime ...
Kurca nam se Bordo Bijelog napušite na kraju prvenstva kada budemo slavili titulu
Realno gledajući Sarajevo sa onakvo ekipom je trebalo da se prošeta ligom , međutim ne igraju pare već srce kod igrača
I jesi zlomislic.
Mozda i nije, mozda jeste. Vidjecemo. Ima tu i zeljo.
Siroki je MAAAALLLLLLIIIIII !
@monsinjor To ti iz iskustva govoris?