Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka ti čast momčino !
Nemoj kiki jarane lupat, covjek je igrao za repku srcem kao i svaki drugi Tuzlak, u Tuzli se kunemo za sveti ljiljan...
Strašan playmaker kad se sjetim kako smo igrali s njegovom generacijom ; ) Bravo Damire
candy@ pa pitaj urbane zagrebcane sto misle o hercegovcima, dotični gradonacelnik je covjek skolovan i pismen,meni se licno svidja ali nema bas puno takvih, vise je onih sa kockastim glavama. imam puno prijatelja u zg, cesto sam tamo, znam....
otkud ti ta glupa informacija. gradonačelnik zagreba, je rođen u bosni ili hercegovini. uglavnom nebitno je..... hrvat je, a to je dovoljno.
što jest - jest. j.e.b.a.t. će vas portugalci u u.s.r.a.n.e. g.u.z.o.v.e. PORTUGAL - muslimanski čvarkojedi 5:0
Recept za pobjedu : Ubiti dva Portugalca(Nanija i Ronalda) po nogama,zatim dobro promjesati sa Miralemom i Zvjezdanom.Dok se ugrije atmosfera na stadionu posluziti hladno predjelo \"Osvetu\".Zatim dobro promuckati glavom i zatvoriti pecicu (nas gol).Kao desert posluziti jedan gol Dijamanta,a kao aperitiv jedan crveni Pepe-tu...
@ mostar odlicno drug, šteta je samo što ti osjećaji nisu obostrani, hrvatska te smatra bosancem ili hercegovcem. sve u svemu iskreno mi te je zao!
MR.ZIM BIH H.RVATSKA JE NAJBOLJA B-AL-IJE SU CI.G.ANI
de ba Mrsicu dobro je ba
@plavusa@ Prije bos-gazda, nego bos-kao bosi
1:0 Alves \'22 2:0 Meireles \'38 3:0 Ronaldo \'52 4:0 Almeida \'88 Safet Susic zvani Pa-pa...
Portugal - 24% 3:0
Papak idi igrat kosarke ..ostavi se fudbala..
LoL
uplatio sam 100 marona na portugal. uvijek dobijem, a ne ko ovi sa sarajeva x. nesmijete se kladiti emotivno, to je pravilo profesionalnih kladioničara. vidim ovaj put ste podvili rep. ako želite da dobijete uložite na portugalce. neće vam oni (uefa) dozvoliti eu bez ronalda. budite pametni.
Najljepši Bosanac ! Prelijep !