Sloboda ostala bez pojačanja
0
Damir Hadžić napustio Tušanj
Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam da li je ijedan igrač Torpeda bio pojačanje nekom klubu?! Nije ni čudo što je Sloboda u ovakvom stanju, kad\' su ovog rahitičara doveli kao zimsko pojačanje.
Bolo, smiri se. Popij jednu plavu bobicu, pa na spavanje. Znaš da ti škodi kada te uzrujavaju. Pusa.
Tužno je šta FK tortedo radi sa dobrim igracima ccccccccccccc
brateee,realno,mojne se prosipati pred rajom...iskreno,tvoj engleski vrijedja moju inteligenciju a ako ja za sebe kazem da nisam pretjerano pametan mozes zamisliti onda koliko si ti g.l.u.p....stoga budi realan i skrati sebi muke,moj ti je prijedlog svilen gajtan i zelena grana,a ako nisi ljakse sa sela mog\'o bi se i s desetog fiknut\'....eee steta,em mlad,em pan.glu,em za selju navija...
MOZETE NAM KROZ NASEG OSUNECENOG P.i.p.a M U D A NAPUHATI !!!!!!!!!
JEDI G O V N A SUPCINO VOZARSKA !!!!!!!!!
Menadzer mu je jutros bio u Mostaru. U prostorijama Zrinjskog, vejrojatno ce tu nastaviti.
Molicete vi nas za evropu. Idete sirokom, olimpiku. Mi vam dolazimo pa dobro razmislite kako se ponasate.
Most of all you...
SARAJEVO SAMPION !!! OOO!!!
Sorry. I agreE. I will start first. PITARI STINK !!!
pa dragi gospodine ako se vec vracate toliko u proslost da vas podsjetim da je taj \"torpedo\" uzeo dvije titule exyu lige a vas \"masovni\" zeljo samo jednu a slozicete se da su to titule koje nesta vrijede a ne ove iz nase cunga-lunga lige,predzadnje lige svijeta!!!
sta bi \"realni\",otis\'o kod komsije da ti prevede...eee ja.do jad.ni...nego ti zaduzi citanku a ja imam internet,vidim imas i ti samo neznam koja ti ga bu.dala prikljuci...hahahahahahaha...HZSA do GROBA!!!!
bjezi hadzic,pa i sarajevo je brzo zaboravilo sta je bio...a sto se tice zelje i sarajeva...samo da znate da je fk torpedo nastao kao politicki klub s ciljem odgovora na masovnost kluba fk zeljo koji je osnovala i podrzavala velika radnicka klasa ! ....
Mislim da ovo nije mjesto a ni ti osoba gdje i kojoj ja moram pokazivati svoju elokventnost a i široki dijapazon svojega vokabulara...allthough we could continue further conversation in English if you prefer so,you railway lovin\' cunt...HZSA do Groba!!!!
E cuj ismijavali vas... Bili smo ozbiljni... Plate su kod vas misaona imenica.. S M R D I S PRAVO, a tek sto si nepismen... Hajde lagano tusiranje pa malo citanku u ruke...
bio sam ti sa st.arom sinoc...e to je rec\' sm.rad,dan.fa k\'o les...sto ne igra sad Hazija,pa to i onaj najveci glu.pi ret.ard moze skontat: nesposobna uprava...ali divi apsurda,prosle godine ste nas ismijavali da neamo sta jesti,mi drugi a prebogati seljo treci...ove godine nam je raspad sistema i opet cemo igrat evropu..ne volim da ponavljam ali vas strumfice kad kriza opuca pa bolan nije malo sedam godina bez evrope...bas moras biti nizi oblik zivota tipa srumf ili muha gov.nara da to izduras...HZSA do GROBA!!!!